Uz pravu ženu svaki muškarac bi mogao biti lojalan: 7 trikova kako ga zadržati za sebe

Kiosk
Uz pravu ženu svaki muškarac bi mogao biti lojalan: 7 trikova kako ga zadržati za sebe
Kako će se muškarac odnosi prema ženi u velikoj mjeri zavisi od toga kako se ona postavi prema njemu.

Kako će se muškarac odnosi prema ženi u velikoj mjeri zavisi od toga kako se ona postavi prema njemu. Ako želite da vaš muškarac bude beskrajno lojalan važno je da obratite pažnju na sledeće stavke.

1. Preuzmi inicijativu u vašoj vezi.

Muškarci vole odlučne žene koje znaju šta žele i koje s vremena na vrijeme znaju kako da vezu učine zanimljivijom. Smislite neku simpatičnu stvar koja će sa vremena na vrijeme iznenaditi vašeg muškarca.

253218-eddc898907a57e4d9cd6099e1bf2a019c2ff68c6-png-facebook

2. Budite otvoreni za avanture.

Dajte partneru do znanja da možete i želite probati nešto novo. Otiđite na neplanirano putovanje ili nešto slično, potpuno neplanirano.

3. Ne idite iz krajnosti u krajnost:

Ni previše ljubavi nije dobro kao ni premalo ljubavi. Pronađite zlatnu sredinu.

4. Ne vršite pretjeranu kontrolu: 

Ako pokušavate kontrolisati svaki korak svog muškarca, prije ili kasnije to bi vam se moglo obiti o glavu. Ovo je krajnje destruktivna navika koju niko ne voli. Nema potrebe da vičete, optužujete partnera za varanje i prijetite ako niste sigurni u ono za šta ga optužujete.

5. Cijenite stvari koje volite kod njega: 

S obzirom na veliki broj razvoda u našoj zemlji, ali i širom svijeta, vrijedi podsjetiti da je važno održavati dobre i tople međusobne odnose. Kod svog muškarca uvijek ističite stvari koje volite. 6. Dozvolite mu "slobodno vrijeme" Neki muškarci varaju jer se počinju osjećati zarobljeno u vezi,prenosi Pult24.

7. Suzdržite nepotrebne emocije.

Žene svoj bijes, tugu ili razočaranje uspijevaju izraziti vrlo živopisno i vizualno. Kada vas zadesi žuta minuta potrudite se da ne iskalite bijes na svog muškarca - oni se teško nose sa tim.

Ne propustite