OBRUKAO SE SIN GLUMCA LAZARA RISTOVSKOG U POTJERI: Svaki osnovac je znao ODGOVOR na ovo pitanje, a Memedović je odmah htio da mu zove oca!

Kiosk
OBRUKAO SE SIN GLUMCA LAZARA RISTOVSKOG U POTJERI: Svaki osnovac je znao ODGOVOR na ovo pitanje, a Memedović je odmah htio da mu zove oca!
.

Nova epizoda popularnog kviza "Potera" emitovana je u ponedeljak na RTS, a kao jedan od takmičara pojavio se ekomonista Jovan Ristovski, sin slavnog glumca Lazara Ristovskog.

U prvoj igri Jovan je osvojio samo 30.000 dinara i dao je tačne odgovore na samo tri pitanja. 

Ristovski nije znao odgovor na pitanje na kojoj rijeci leži Obrenovac.

- Dunav - odogovorio je Jovan, a voditelj kviza je odmah rekao da će zvati njegovog oca.

Obrenovac leži na Savi, ali nasljednik popularnog glumca uspio je da u nastavku pobjegne tragaču Milici Jokanović.

Prošle nedelje je tim u "Poteri" postavio rekord od 1.080.00 dinara, a samo sedam dana kasnije u kasi je bilo deset puta manje novca. 

U finalnoj rundi, Jovan je sa dvojicom kolega pokušao da odbrani zarađenu svotu novca od 120.000 dinara, ali sreća nije bila na njihovoj strani – Milica je ipak bila brža i bolja u odgovorima. Princeza od znanja je dala tačne odgovore na desetak pitanja za manje od jednog minuta.

Ovih dana televizijska publika ima priliku da gleda Jovana zajedno s ocem i majkom u seriji "Drim tim", gde tumači upravo Lazarovog sina.

Kurir/ Foto: RTS

Ne propustite