HAMDIJA IZ VELIKOG BRATA POKAZAO LUKSUZNU KUĆU SA PALMAMA, SAUNOM: A tek da vidite 1 OGROMNI DETALJ u kupatilu! (FOTO)

Kiosk
HAMDIJA IZ VELIKOG BRATA POKAZAO LUKSUZNU KUĆU SA PALMAMA, SAUNOM: A tek da vidite 1 OGROMNI DETALJ u kupatilu! (FOTO)
.

HAMDIJA SEFEROVIĆ, pobjednik druge sezone Big Brothera, nakon dugo vremena pojavio se u medijima zbog vijesti da je u 42. godini postao djed, a usput je pokazao i luksuznu kuću koju je izgradio nakon trijumfa u reality showu.

Hamdija je pobijedio u Big Brotheru 2005. godine, a od osvojenog iznosa napravio je kuću i pokrenuo biznis, otkrio je za Ekskluziv.

Seferović živi u Zagrebu s 19-godišnjim sinom Lorensom i suprugom Alisom s kojom je već 23 godine u braku. Prije nekoliko dana i pred kamerama pokazao je svoj luksuzni stan, a otkrio je i koji mu je najdraži dio kuće.

e4c85fe7-e18a-4f9e-a307-0104db82f22f

foto: Printscreen

"Dobrodošli u moje tajne odaje. Prije sedam godina sam ovo odlučio napraviti zato što mi je ovaj dio kuće bio dio dvorišta pa sam ja to zagradio. I što je bilo najbolje napraviti? Nešto što obožavam koristiti. To su jacuzzi i sauna u kojoj sam svakodnevno", kazao je Hamdija iz čijeg se doma nedavno iselila kći Lorena, koja je nedavno postala mama.

a1ba2ba6-1352-499c-8bc5-6fe3694a4868

foto: Printscreen

"Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba, moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i evo nek mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije", rekao je te dodao kako se kao djed osjeća mladim i zgodnim.

(Index.hr)

Ne propustite