10 ZNAKOVA DA JE VAŠ MUŽ IDEALAN: Ako ste primijetili ovaj pod brojem 3 BLAGO VAMA, VI STE PRAVE SRETNICE

Praktična žena
10 ZNAKOVA DA JE VAŠ MUŽ IDEALAN: Ako ste primijetili ovaj pod brojem 3 BLAGO VAMA, VI STE PRAVE SRETNICE
.

Niko na ovom svijetu nije savršen. Ipak, kada se zaljubimo, skloni smo mislimo da takvo biće postoji i da smo baš mi pronašli idealnog partnera koji u sebi objedinjuje sve dobro, lijepo i iskreno. Nakon nekog vremena, međutim, možemo početi sumnjati da li smo izabrali pravu osobu. Ovo je lista 10 karakteristika koje su zapravo znakovi da ste se udali za savršenog čovjeka.

1. Uvijek vas podržava, čak i kada napravite ozbiljnu grešku

Svi pravimo greške, a kada se to dogodi, osoba koja vam znači trebalo bi da bude na vašoj strani. Čak i kada niste u pravu. U svakoj situaciji, muž treba da vas podržava, a ne okrivljuje.

2. Zna kako da vas oraspoloži

Kada se osjećate loše, vaš muškarac uvijek zna kako da vas vrati u život: ispričat će vam sjajnu šalu, kupiti sladoled, podržati vas i uraditi sve drugo što je potrebno da biste se vi osjetili bolje.

3. On zna pregovarati i pristaje na kompromise

Idealan muškarac će pronaći zajednički jezik sa policajcem, vodoinstalaterom i ženom koja plače, bez ikakvih prijetnji i podmićivanja. On čak zna i da se sjajno nosi sa onim dosadnim komšijom koji stalno ima neke pritužbe.

4. Radi kućne poslove

Ako vas supružnik poštuje, nikada neće dozvoliti da se osjećate kao njegova sluškinja. On shvata da se i vi umorite na poslu i uvijek je tu da vam pomogne u čišćenju kuće i drugim obavezama. Osim toga, kada zajedno prionete na kućne poslove, uradit ćete ih mnogo brže i pritom provesti zajedničko vrijeme.

5. On ne zaboravlja vaše probleme čim izađe iz kuće

Muškarcima je obično teško da se nose sa više zadataka u isto vrijeme. Ali osoba koja vas voli uvijek će na prvo mjesto staviti vaše probleme.

6. Važno mu je vaše mišljenje

Veza muškarca i žene ne bi trebalo da bude samo zajednički život - oni moraju da postanu i prijatelji i da savjetuju jedno drugo. Ovo ne znači, međutim, da treba da ga vrtite oko malog prsta. Učenje kako da zajednički donosite odluke, ključan je faktor za sretan brak.

7. On se ne boji poteškoća i spreman je da riješi bilo koji problem

Pravi muškarac ne govori samo lijepe riječi, već i poduzima akcije. U teškim vremenima, on će vam uvijek biti rame za plakanje.

8. On zna sam da spremi večeru

 (A da ne isprlja sve tanjire i sudove u kuhinji.) Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i pritom zna da kuha, idealan muž. I ne mora nužno spremiti nešto posebno. Čak i ako samo isječe lubenicu na kriške i lijepo je servira na tanjir, učinit će ženu srećnom.

9. Obraća pažnju na detalje

Ovo ne znači da mora da zna svaki detalj vašeg života ili šta ste nosili onog dana kada ste se upoznali. Ali će uvijek imati u vidu stvari koje su vam bitne. On će znati koliko šećera stavljate u čaj ili koja vam je omiljena pjesma.

10. On je mudar, ne samo pametan

Moglo bi biti korisno da imate nekog tko može da objasni kvantnu fiziku, ali je mnogo važnije da imate čovjeka koji može da pronađe izlaz iz običnih životnih problema. Ako vaš muškarac zna da vam da dobar savjet kada se posvađate sa majkom, onda ste veoma sretni.

Ne propustite