ŽENE NISU IMALE POJMA DA SE MUŠKARCI PALE NA OVO: Ni iz 1000 puta ne biste pogodile! DOBRO OBRATITE PAŽNJU

Kiosk
ŽENE NISU IMALE POJMA DA SE MUŠKARCI PALE NA OVO: Ni iz 1000 puta ne biste pogodile! DOBRO OBRATITE PAŽNJU
Iako mnoge žene smatraju da je većini muškaraca najvažniji fizički izgled, to nije baš tako.

Iako mnoge žene smatraju da je većini muškaraca najvažniji fizički izgled, to nije baš tako.

Tačno je da je prvi utisak vizuelan, ali postoje neke karakteristike koje mogu potpuno da muškarcima pomute pamet, a koje se ne tiču fizičkog izgleda.

Evo na kojih šest osobina nijedan muškarac neće ostati imun.

1. Smisao za humor

Muškarci uvijek vole da imaju pored sebe ženu koja uspjeva da ih nasmije. Uz takve žene, oni se mnogo lakše opuste i zaborave na probleme. Poželjno je, takođe, da žena zna da se šali na svoj račun. Tako pokazuje da nije negativno nastrojena prema sebi, a ni prema drugima.

jutarnji-sex

2. Zavodljiv pogled

Ogroman broj muškaraca smatra da je pogled ženske osobe od velike važnosti. Ukus muškaraca se razlikuje: postoje oni koji više vole tajanstven pogled i oni koji više vole blag i sramežljiv pogled. To je oblik komunikacije koji ne može da se odglumi, a najprivlačniji je onaj pogled koji otkriva karakter žene.

3. Umjeće slušanja

Žena koja pažljivo sluša svog sagovornika je privlačnija od drugih. Istraživanje australijskih naučnika je pokazalo da je baš to osobina koju muškarci na ženama odmah primjećuju. Mnogi učesnici ovog istraživanja su zaključili da je jako privlačno kad imate oskećaj da je sva pažnja žene usmjerena na ono što govorite.

4. Inteligencija

Muškarcima je bitno da pored sebe imaju pametnu ženu. Iako se mišljenja razlikuju, inteligencija je većini muškaraca važna, pa neki čak vole i da je njihova ljepša polovina pametnija od njih. Takođe, muškarci na osnovu te osobine očekuju veću slobodu i maštovitost u krevetu.

5. Pristojno ponašanje

Istraživanja jednog američkog univerziteta pokazuju da je muškarcima bitno i pristojno ponašanje. Previše glasne, nametljive i naporne žene nikako nisu njihova meta. Većina muškaraca po ponašanju ocijeni da li je ta žena idealna za njih.

6. Iskren osmijeh

Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da ženski osmijeh djeluje vrlo privlačno na muškarce. Osmijehom žena muškarcu pokazuje da li je otvorena osoba i koliko joj se on sviđa.

Ne propustite