SENADA HADŽIFEJZOVIĆA SVI ZNAMO, A EVO KO JE NJEGOV SIN: Uspješan poslovni čovjek, PROŠLE GODINE OŽENIO PRAVU LJEPOTICU

Objavljeno:01.12.2020 - 11:02
A A A Times Arial

Najpoznatiji novinar u Bosni i Hercegovini Senad Hadžifejzović u svojim emisijama redovno kao goste ima brojne poznate ličnosti, a poznat je i po tome što sagovornicima često postavlja "škakljiva" pitanja.

dodikk

Njegov sin Feđa Hadžifejzović prošle godine oženio je svoju dugogodišnju djevojku Hanu. Inače, Feđa je direktor FACE TV-a.

2

Foto: Avaz.ba

1

U intervjuu za Avaz.ba 2017. godine, Feđa je progovorio kako je biti sin uspješnog novinara.

 -  Tu su pozitivne i negativne situacije. Neuporedivo više je pozitivnih, a trudim se negativne eliminirati i godinama to radim uspješno. Ko god misli da je lagano, grdno se vara, pogotovo kada je riječ o poslu. Očekivanja su velika, pritisak je ogroman i nije lako podnijeti to sve. S druge strane, imam mentora - oca od kojeg mogu dosta toga naučiti i nekoga ko je tu da pruži ruku u teškom trenutku.

Osim poslovnog, kako se to odražava na Vaš privatni život?

- Uvijek sam bio skroman momak, jer su me tako odgajali majka i otac. Nikada nisam dao da očevo ime u mom životu pravi razliku u odnosu na druge. Daleko od toga da ne osjetim utjecaj i da se to ne odražava na moj privatni život, ali sam naučio nositi se s tim. Često se nađem u zanimljivoj situaciji kada ljudi saznaju čiji sam sin, nekada je to olakšavajuća, a nekada otežavajuća okolnost.

Osjećate li nekad da nosite breme zbog popularnosti Vašeg oca?

- Ne osjećam breme zbog popularnosti, već zbog odgovornosti. U današnje vrijeme nije lako sačuvati obraz i ugled, dok on to uspješno radi više od 30 godina. Tu osjećam veliku odgovornost i obavezu da sačuvam to i prenesem na braću, a jednog dana, ako Bog da, i svoju djecu.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!