Ako ste rođeni na ovaj datum, predodređeni ste za velike stvari: Na ovaj svijet ste poslati sa posebnom misijom!

Objavljeno:27.11.2020 - 11:42
A A A Times Arial

Postoje određeni brojevi koji imaju posebnu ulogu, tvrde numerolozi

Ako se vašem u datumu rođenja, nalazi neki od ovih brojeva, astrolozi kažu da ste na ovaj svijet posalti sa posebnom mislijom. Vi ste drugačiji, posebni i predodređeni za postizanje velikih stvari.

Postoje određeni brojevi datuma rođenja, koji imaju posebnu ulogu. Riječ je o specifičnim brojevima – 11, 22, 10, 20 i 30.

11 – učitelj, vizionar, mirotvorac

Jedanaestica teži da uravnoteži žensku i mušku energiju i tako postigne ravnotežu. Za to su potrebni snaga, nježnost i integritet, a ako u datumu rođenja imate ovaj broj, vi posjedujete sve to. 

Imate izraženu intuiciju, ali se ne oslanjate na nju često. Rođeni ste sa velikim potencijalom da napravite nešto zaista veliko i to naročito na polju psohologije.

Vama ljudi vjeruju, pažljivo vas slušaju i vaše savjete shvataju ozbiljno. Vi imate veliki uticaj na ljude u okolini i to biste trebali da iskoristite. 

22 – veliki graditelji

Oni koji imaju broj 22 u svom datumu rođenja, su svjesni sebe i svojih mogućnosti. Daju sve od sebe da ostvare ono što zacrtaju, a prepreke lako prevazilaze.

Vještina komunikacije je na zavidnom nivou. Vrlo dobro znaju kako da ubijede ljude oko sebe u svoje tvrdnje. Najbolje bi bilo da se bavite nekim medijskim poslom, jer ćete na tom polju biti najuspješniji.

Nula u broju

Nula u datumu rođenja označava vrijeme ubrzanog rasta. Osobe koje imaju nulu u datumu rođenja su snažne, uporne i istrajne. Sve što naume, to će i ostvariti.

Novi.ba/Stil.rs

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!