ŽIVE ZA DRAMU Ovi znakovi mnogo vole scene, tenzije i provokacije DA LI STE I VI MEĐU NJIMA?

Kiosk
ŽIVE ZA DRAMU Ovi znakovi mnogo vole scene, tenzije i provokacije DA LI STE I VI MEĐU NJIMA?
Svađa, kukanje, drama na svakom koraku, za neke horoskopske znake to je duševna hrana

Svađa, kukanje, drama na svakom koraku, za neke horoskopske znake to je duševna hrana. Oni uživaju u konfliktima, vole probleme, bitno im je da je uvek napeto i bez problema nose titulu drama qeeen.

Provjerite jeste li među njima.

Blizanci

Blizanci vole dramu. Žive za dramu. I uz to, masjtori su da je naprave. Mogu čak i namjerno druge ljude da upletu u svoju uvijek napetu priču, a samo kako bi njima bilo zanimljivije.

loving-a-drama-queen

Rak

Rakovi su vrlo osjetljivi i emotivni. Oni ne izazivaju probleme namjerno, ali u njih vrlo lako upadaju i onda u cijelu priču uvlače sve koji se nalaze oko njih. Rakove mogu da isprovociraju i najmanje stvari i kad se uznemire, mogu se pretvoriti u najgoru noćnu moru.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Uz to, vole da budu dramatični i vrlo su strastveni. Neće zazirati od stvaranja scene kad je njima to potrebno.

Djevica

Pripadnici ovog znaka vrlo brzo se mogu uznemiriti. To je posljedica toga da su opsesivno zagriženi za savršenostvom i u toj svojoj želji da sve bude pod konac oni su često napeti i pod stresom ako sve nije onako kako su zamislili. E, tad nastaju probleme haos i drama, naravno.

Škorpija

Škorpije su sinonim za strast, a zbog toga su skloni agresiji kad se uznemire. Mogu napraviti dramu u sekundi i to ne samo verbalnu, piše Noizz.rs.

Ne propustite