13 znakova DA IMAŠ NAJBOLJEG MUŽA: Broj 6 je najvažniji, ako on OVO RADI, TI SI PRAVA SRETNICA!

Ljubav
13 znakova DA IMAŠ NAJBOLJEG MUŽA: Broj 6 je najvažniji, ako on OVO RADI, TI SI PRAVA SRETNICA!
.

Ako tvoj suprug radi ove stvari na popisu, osvojila si najveći dobitak na 'bračnoj lutriji'

Svi mi imamo one dane kada smo daleko od najbolje verzije sebe pa tako i naši muževi. Ipak, danas slavimo sve prekrasne načine na koje nam muževi svakodnevno pomažu da rastemo kao osoba, supruga i majka. Ako tvoj suprug radi većinu ovih stvari, smatraj se pravom sretnicom!

1. Govori 'volim te' često

Bez obzira jeste li netko tko pokazuje ljubav djelima, kvalitetnim vremenom, fizičkim dodirom ili poklonima - riječi potvrde vjerojatno su najuobičajenije. Prekrasno je kako ta kombinacija dviju riječi može doslovno promijeniti dan pa čak i život. Ako je tvoj suprug netko tko ti često govori da te voli, možeš biti uvjerena kako zna gdje stoji sa svojim osjećajima i želi da se ti osjećaš jednako.

2. Svakodnevno ti daje komplimente

Čuti riječi 'volim te' je uvijek lijepo, ali te šarmantne, osobne i doživotne fraze ili nadimci zauvijek otapaju tvoje srce. Ako te ovo podsjeća na supruga, vjerojatno razmišljaš o stvarima koje ti govori. A, ako te suprug uz to obasipa i komplimentima o svim tvojim uspjesima i čini sve kako bi znala koliko je ponosan na tebe, onda imaš jednog nevjerojatnog čovjeka.

husband-wife-everyday-life-illustrations-yehuda-devir-2

3. Potiče te da slijediš svoje snove i ciljeve

Potpuno je normalno ne imati sve iste interese i imati prijatelja ili grupu prijatelja s kojima istražuješ svoje hobije. Međutim, zadnja stvar koju želite je da se tvoj suprug osjeća zavidno, ljubomorno ili izostavljeno. Stoga, ako te potiče i podržava tvoje pothvate i ohrabruje te da ih istražuješ, budi zahvalna i ne zaboravi davati jednako poštovanje i podršku. 

4. Flertuje s tobom kao i prvog dana

Bez obzira koliko si stara kad pronađeš ljubav, ima nešto u tom neopisivom osjećaju koji te čini da se osjećaš mladenački. Pokazivanje ljubavi se, nažalost, čini kao navika, ali ako zbog supruga još uvijek osjećaš leptiriće u trbuhu ili te još uvijek nasmijava kao i prvog dana - tvoj brak je uistinu nešto posebno. 

5. Zbog njega uživaš i u najdosadnijim stvarima

Za bilo koga tko još nije u braku - cijeli život s istom osobom može se činiti kao muka. Ali, kada pronađeš ljubav i kada se posvetite jedno drugome za cijeli život, čak i iznošenje smeća može biti romantično. Ako su svakodnevne obaveze postale monotone u posljednje vrijeme, uzmi supruga za ruku, otplešite do kuhinje i operite to suđe zajedno. Jer, sve je bolje u paru! 

6. Voli provoditi vrijeme s tobom

Život s istom osobom je puno vremena. Ali, postoji nešto kod ljubavnih parova što je naprosto nevjerojatno, a to je da mogu raditi bilo što i svejedno uživati u društvu jedno s drugim. Čak i kad ne razgovaraju ili rade potpuno druge aktivnosti. A, kada imaš  supruga koji zajedno s tobom radi aktivnosti za koje znaš da nisu baš njegov prvi izbor, samo kako bi proveli više vremena zajedno, onda znaš da imaš super supruga.

7. Nesebičan je 

Nesebičnost ide ruku pod ruku s bezuvjetnom ljubavi. To je ta ideja kad si toliko posvećena drugoj osobi da ona uvijek dolazi na prvo mjesto. Ako imaš uspomene kada te je suprug nesebično stavio na prvo mjesto, možeš mirno spavati jer znaš da će uvijek biti ovdje za tebe i tvoju djecu.

8. Priznaje kada je u krivu

Često se čini kako mnogi odnosi počinju slabiti zbog bezbroj sitničavih stvari. Stvari koje zapravo uopće nisu važne. Ako tvoj suprug priznaje kada je u krivu, kako, gdje i zašto je pogriješio, cijeni to jer se radi o suptilnim djelima s jako velikim utjecajem.

9. Podiže ti raspoloženje i tješi te kada si potištena

Život je pun uspona i padova. Naravno, padovi su one koji se uvijek čine težima riješiti, od kojih se je teže oporaviti i s kojima je teže suosjećati. Isto tako, to su trenuci u kojima trebaš svog supruga najviše, da te ne osuđuje, da ne analizira previše nego da ostavi sve što radi i utješi te kako najbolje zna. Nemoj se bojati reći mu što trebaš. Tu uskače komunikacija. Ali, ako ti tvoj suprug pokazuje bezuvjetnu podršku, znaj da imaš supruga kojeg trebaš cijeniti.

10. Iznenađuje te

Prije nego počneš govoriti koliko ne voliš iznenađenja, moraš priznati da te ti mali spontani znakovi ljubavi uvijek nasmiju, barem iznutra. Bilo da je u pitanju tvoj najdraži slatkiš ispod jastuka, skuhana večera ili izlet/putovanje - iznenađenja su uvijek prekrasan znak ljubavi, bila ona velika ili mala. 

11. Brine za tebe

Ako tvoj suprug pokazuje brigu za tvoju sigurnost i uvijek želi biti siguran da su tvoje emocionalne i fizičke potrebe zadovoljene - imaš posebnu osobu u svom životu. Ipak, važno je zapamtiti kako ne pokazuju svi muškarci otvoreno emocije ili osjetljivost. I zato, na te dane kada ti se čini da te suprug možda podcjenjuje, znaj da mu je samo puno stalo do tebe. 

husband-wife-everyday-life-illustrations-yehuda-devir-12

12. Želi te naučiti ono što zna i želi naučiti od tebe

Želiš li znati koliko je tvoj suprug super? Pitaj ga da te nauči nešto oko čega je strastven. Ako to učini voljno i strpljivo, imaš sreće. Ako te ne može naučiti nešto bez frustracije ili ljutnje, tada će i vaša djeca vjerojatno iskusiti sličnu vrstu 'učenja'. Nije li to ono što život zapravo predstavlja: jedan dugi proces učenja? S druge strane, ako tvoj suprug također želi na isti način učiti od tebe, osvojila si jackpot!

13. Zbog njega želiš biti bolja osoba

Nijedan suprug nije savršen, baš kao nijedna supruga. Niti to treba očekivati od njih. Ali, oboje imate potpuno pravo držati jedno drugoga na visokom standardu, ne samo zbog uspjeha vašeg braka već i zbog obitelji, prijatelja i stranaca koji će možda slijediti vaš primjer. Ako je tvoj suprug osoba koju možeš gledati kao inspiraciju, kao poticaj, povjerenje i podršku - nisi pogriješila. 

Ne propustite