SVE ĆE OTKRITI O VAMA: Mjesec u kojem ste rođeni govori KAKVA STE OSOBA

Kiosk
SVE ĆE OTKRITI O VAMA:  Mjesec u kojem ste rođeni govori KAKVA STE OSOBA
Evo statističkih podataka o vrsti osobe koja ste u zavisnosti o mjesecu u kojem ste rođeni:

Evo statističkih podataka o vrsti osobe koja ste u zavisnosti o mjesecu u kojem ste rođeni:

Oni rođeni u januaru su: Dobar izgled. Voli se dotjerati. Jednostavno mu dosadi. Nemiran. Rijetko pokazuje emocije. Potrebno je vremena da se oporavi kad se povrijedi. Osjetljiv. Dolje na Zemlji. Tvrdoglav.

Oni rođeni u februaru: Sažete misli. Voli stvarnost i apstraktnost. Inteligentno i pametno. Atraktivan. Temperamentan. Tihi, sramežljivi i ponizni. Iskren i odan. Odlučni za postizanje ciljeva. Voli slobodu. Voli agresivnost.

horoscope-639122-960-720-696x464


Oni rođeni u martu: Atraktivna ličnost. Sretan i rezervisan. Tajnovit. Prirodno iskren, velikodušan i simpatičan. Voli mir i spokoj. Osjetljiv prema drugima. Pouzdan.

Oni rođeni u aprilu: Snažan. Smiješan i duhovit. Tvrdoglav. Ljubazan i simpatičan. Zabrinut i detaljna. Odan.  Djeluje dobro s drugima. Jako samopouzdan. Osjetljiv. Pozitivan stav. Velikodušan.

Oni rođeni u maju: tvrdoglavi i srčani. Jaki u volji i visoko motivisani. Oštre misli. Jednostavno bijesni. Privlači druge i voli pozornost. Duboki osjećaji. Prekrasni fizički i mentalno. Čvrsto stajalište. Ne treba motivaciju.

Oni rođeni u junu: Volite upoznati nove prijatelje i odlaziti. Vi ste veliki koketa i vjerovatno ćete imati vrlo privlačnog partner.

Oni rođeni u julu: Zabavno biti s njima. Tajnoviti. Teško ih je shvatiti. Tihi, osim uzbuđenog ili napetog trenutka. Ponosan je u sebi. Ima ugled. Pošten, čestit. Zabrinut zbog osjećaja ljudi. Taktičan. Prijateljski. Pristupačan.

Oni rođeni u avgustu: Preuzima rizike. Hrani se pažnjom. Nema samokontrole. Ljubazno srce. Samouvjereni. Vrlo osvetoljubivi. lako se slagati i razgovarati sa njima. Voli govoriti i pjevati.

Oni rođeni u septembru: Aktivni i dinamični. Atraktivan i nježan prema sebi. Snažan mentalitet. Voli pozornost. Diplomatski. Ugodan, prijateljski i rješava probleme ljudi.

Oni rođeni u oktobru: Vole razgovarati. Voli one koji ih vole. Ustvari voli stvari. Unutrašnja i fizička ljepota. Često se ljuti.

Oni rođeni u novembru: Povjerljivi i lojalni. Vrlo strastveni i opasni. S vremena na vrijeme divlji. Zna lako se zabaviti.

Oni rođeni u decembru: Odani i velikodušni. Patriotski. Konkurentni u svemu. Aktivan u igrama i interakcijama. Ambiciozan.

Ne propustite