DANAS SLAVI 39. ROĐENDAN: Evo kako je nekad izgledala Ivanka Trump PRIJE SVIH OPERACIJA

Kiosk
DANAS SLAVI 39. ROĐENDAN: Evo kako je nekad izgledala Ivanka Trump PRIJE SVIH OPERACIJA
Prva kći Amerike Ivanka Trump danas slavi 39. rođendan.

Prva kći Amerike Ivanka Trump danas slavi 39. rođendan. Zbog svog oca Donalda, ali i majke Ivane koja ne bježi od kamera i reflektora, odrasla je pred očima javnosti.

Nekoć je maštala o manekenskoj karijeri, a onda je krenula očevim stopama i posvetila se svom biznisu. Prije nego što je njen otac postao predsjednik SAD-a, pokrenula je svoju modnu liniju. Kad je tata ušao u Bijelu kuću, Ivanka je pauzirala dotadašnju karijeru i sa suprugom Jaredom postala očeva savjetnica.

761241
Donald je očaran ljepotom svoje kćeri te je godinama izgovarao prilično bizarne rečenice o izgledu svoje kćeri. 

Primjerice, kad je Ivanka imala 16 godina, vodila je izbor za Miss Teen Amerike, a Trump je pitao publiku: "Mislite li da je moja kći seksi? Seksi je, zar ne?"

7ee18d7e-a459-4d14-bfb8-bda5879723f6
Dok oboje tvrde da je Ivankina ljepota dar majke prirode, američki kirurg Franklin Rose za Daily Mail je rekao da je prva kći sigurno išla na tretmane botoksom te da ima filere u jagodicama. Uvjeren je i da je popravila nos, ali i povećala grudi.

1-fyxlzju8fwft-jjriqbkig
Na starim fotografijama Ivankine crte lica drugačije su nego danas.

Ivanka je u nedavno proslavila 11. godišnjicu braka s Jaredom Kushnerom s kojim ima troje djece Arabellu Rose, Josepha Frederick i Theodorea Jamesa.

 

(Novi.ba/Index)

Ne propustite