Ova TRI znaka traže isključivo inteligentne partnere: Ni za živu glavu ne pristaju na manje!

Kiosk
Ova TRI znaka traže isključivo inteligentne partnere: Ni za živu glavu ne pristaju na manje!
Svako od nas ima neke najpoželjnije osobine potencijalnog partnera koje bi ga odmah privukle.

Svako od nas ima neke najpoželjnije osobine potencijalnog partnera koje bi ga odmah privukle. Postoje horoskopski znakovi koji u ljubavi traže osobu koja će biti intelignentna.

JARAC

Ovaj horoskopski znak sve što radi u životu daje svoj maksimum, ali za to uvijek očekuje akademsku ili profesionalnu nagradu. Nikako ne podnosi da ga neko pradi budalom, a svoja očekivanja nipošto neće mijenjati i prilagođavati.Iz tog razloga će čekati da neko njega oduševi, a devet od deset puta to je neko ko mu može parirati, pametan i uporan kao i on..Ako želite da se družite s Jarcem, upustite se u koketiranje s njim, započinjujući razgovor o novom SF romanu; Njegovo interesovanje prema knjigama veći je afrodizijak od bilo kakvih tjelesnih atributa.

a9b959bffbb6d97f0313c13d20f2f6c0

BLIZANCI

Blizanci nevjerovatno uzbudljivi i brbljavi. Slobodno vrijeme često provode 'prikupljajući' zabavne činjenice o raznim stvarima ili proučavajući pop kulturu ili ljudsku prirodu. Uglavnom ih privlače partneri koji dele njihov smisao za humor i novo emocionalne inteligencije.Ako želite da se zbližite ovim znakom, organizujte zabavu ili zanimljivu konferenciju sa stručnjacima iz različitih područja. To će ga sigurno zaintrigirati.

DJEVICA

Djevica uvijek želi da u svemu bude odlična, ali ne da bi dobila nečije priznanje. Dok traga za partnerom Djevica će tražiti osobu koja je ulagala u sebe i u svoje obrazovanje, a ako možete pohvatati njena filozofska razmišljanja i razgovarati o važnosti i ljepoti književnosti, sigurno ćete je osvojiti..

Ne propustite