ZDRAV, UKUSAN ZAČIN KOJI SVI OBOŽAVAJU Ovaj čarobni napitak, topi po kilogram dnevno!

Kiosk
ZDRAV, UKUSAN ZAČIN KOJI SVI OBOŽAVAJU Ovaj čarobni napitak, topi po kilogram dnevno!
Činjenica je da cimet topi kilograme, a da se tokom tog perioda organizam ne osjeća opterećenje

Činjenica je da cimet topi kilograme, a da se tokom tog perioda organizam ne osjeća opterećenje

Jednostavna dijeta kojom se za nedjelju dana topi čak sedam kilograma! Mnogi će odmah izraziti sumnju u njenu jednostavnost, ali ukoliko se u obzir uzme činjenica da nema restrikcije kada je riječ o hrani, već samo dodatak jednog napitka biće jasno kako je odjednom stekla veliku popularnost širom svijeta.

xfg2zxx5ynhizgy67rzqoex4bi

Rezultati naravno variraju od osobe do osobe, u zavisnosti od kolaže, ali i od svakodnevnih fizičkih aktivnosti i tipa ishrane koja se koristi. Ipak, činjenica je da cimet topi kilograme, a da se tokom tog perioda organizam ne osjeća opterećenje.

Cimet sadrži fenole i antioksidanse, čime pomaže tijelu u borbi protiv upala i boli. Uz to sadrži i kumarin koji je zaslužan za regulisanje nivoa šećera u krvi, smanjuje apetit i ubrzava metabolizam i pojačava cirkulaciju krvi. Ovaj ukusni začin ima i antibakterijska svojstva pa se može koristi za postizanje ravnoteže crevne flore.

Cimet se dodaje u svakodnevnu ishranu zbog sastojaka koji su posebno pogodni za oboljele od dijabetesa, redukuju visinu insulina u krvi i snižava visok nivo holesterola.Takođe, jača imunitet i ubrzava metabolizam.

Cimet dijeta

Zdrava ishrana je svakako poželjna, ali tokom ove dijete nije potrebno da ukidate namirnice u svojoj svakodnevnoj ishrani. Prva varijanta dijete podrazumeva konzumiranje bezmasnog jogurta uz kašičicu cimeta, a druga varijanta pola litre vode sa kašičicom cimeta dva puta dnevno.

Cimet dijeta sa jogurtom je idealna za jutarnji desert. Konzumira se tako da u čašu jogurta ili domaćeg kefira doda kašičica cimeta. Ovo se pije ujutro odmah nakon buđenja i uveče prije spavanja. Napitak sa vodom podrazumijeva da se upola litra vode doda kašičica meda, a sama voda može biti ili topla ili hladna, potpuno je svedejno, pijete i vodu i čaj te da osim cimeta u tekućinu dodate i med. Taj napitak se može biti hladan ili topao. Med samo nemojte dodavati u kipuću vodu, već tek onda kada je mlaka kako med ne bi izgubio svoja svojstva.

Ne propustite