OVA TRI ZNAKA ČEKA POSEBNA SREĆA: Slavni ruski astrolog otkriva kome će zvijezde biti SASVIM NAKLONJENE

Objavljeno:30.10.2020 - 17:58
A A A Times Arial

Tamara Globa je poznati ruski astrolog, a njene prognoze su nepogrješive. Ona predviđa da će osobe rođene u ova 3 znaka imati tokom druge polovine oktobra nevjerovatne živote prilike, ali samo od njih zavisi da li će ih iskoristiti na pravi način.

U periodu između 9. i 29. oktobra zvijezde će im biti naklonjene. Sada je veoma važno da se koncentrišete na svoje želje i počnete da živite onako kako ste oduvek željeli, a zvijezde će vam u tome pomoći.

U ovakvom povoljnom periodu, neophodno je dati svoj maksimum kako bi prilike koje nam zvijezde daju bile maksimalmo iskorišćene.

Ovo će biti veoma srećan period za osobe rođene u znaku Škorpije. Uspjećete da prevaziđete sve probleme i da riješite situacije koje su vas mučile godinama. Karijera će vam krenuti uzlaznom putanjom i imaćete velike šanse za novčani dobitak.

Ukoliko ste rođeni u znaku Jarca, imate puno razloga za osmijeh. Tamara Globa predviđa da će ovom znaku donijeti boljitak na svim poljima, a naročito na emotivnom planu. Postoji šansa da uoznate osobu koja će vas privući kao magnet. Oni koji su u vezi ulaze u miran i stabilan period.

Lavovi će imati uspješne poslovne pregovore, parnice i generalno uspjeh na polju karijere i finansija. Oni koji su u dugim vezama će odlučiti da vezu podgnu na viši nivo i zaploveu bračne vode, a slobodnima sledi period zanimljivih susreta. U vaš život će ući talas pozitivne energije i sve ćete obavljati sa lakoćom.