OVO JE INES, ROĐENA SESTRA MELANIE TRUMP: Nećete vjerovat KOLIKO LIČE, KRIJE JE KAO ZMIJA NOGE - a sad su objavljene slike

Kiosk
OVO JE INES, ROĐENA SESTRA MELANIE TRUMP: Nećete vjerovat KOLIKO LIČE, KRIJE JE KAO ZMIJA NOGE - a sad su objavljene slike
-

O privatnom životu Melanije Tramp zna se mnogo, no uprkos tome neke detalje uspela je da sačuva od znatiželjnih očiju javnosti... Između ostalog gotovo ništa se ne zna o njenoj rođenoj sestri Ines Knaus!

Ines je dvije godine starija od Melanije, a one su oduvijek vrlo bliske i jedna drugoj su bile najveća podrška... Tako su se iz malog grada u Sevnici prvo preselile u Ljubljanu gde su pohađale srednju školu i maštale o poslu u modnoj industriji.

Njihova majka Amalija radila je u fabrici dječije odjeće, pa je ljubav prema šivenim, ručno rađenim komadima prenijela i na kćerke. "One nikada nisu nosile odjeću iz prodavnice", rekao je svojevremeno neimenovan izvor.

12916174-1072368806138416-8951591840361923309-o

foto: Facebook

U ranim 90-im sestre su se preselile u Milano gdje je Melanija dobila ponudu da se oproba kao model, a Ines je maštala o karijeri modnog dizajnera. Ipak, nisu obe imale sreće - starija Ines nije bila dovoljno drčna.

"Zaista je željela da se bavi modom, ali nije znala kako da se probije. Nije bila poput ostalih djevojakama tamo, koje su se ponašale kao kraljice. Bila je pristojna i veoma fina", rekao je pariski fotograf El d Basevil koji je imao prilike da ih upozna.

15355676-1308102282565066-3640879224684463944-n

foto: Facebook

Bilo kako bilo - Ines je nastavila da prati u Melaniju, pa se sa njom preselila u Njujork, gdje i danas živi i to u luksuznom stanu u Park Aveniji, koji je u vlasništvu Trampove organizacije. Bavi se umjetnošću, a neke od njenih ilustracija i sama gospođa Tramp je kačila na svoj Tviter nalog.

Inače, Ines je vrlo aktivno koristila društvene mreže do 2016 - rado je dijelila svoje fotografije, kao i one iz djetinjstva, pa čak i Melanijine. No, otkako je njena sestra postala prva dama nema novih postova!

Njih dvije gotovo nikada nisu fotografisane zajedno u javnosti, ali je upravo Ines za Melaniju osoba od povjerenja, i neko na koga se najviše oslanjala kada je riječ o odgajanju sina Barona.

"Ines je veoma posvećena sestra", kratko je prokomentarisala Luiza Bekarija, modna dizajnerka iz Milana.

(zena.blic.rs)

Ne propustite