"Moj sin sa svojom suprugom živi kod njenih"

Objavljeno:25.10.2020 - 13:22
A A A Times Arial

Moj sin sa svojom suprugom živi kod njenih. Odselili su se tamo, jer ona ne želi da živi sa nama, kaže tamo im je ljepše.

bcf6a2236f261d310f6ddc525f6c76d3

Ono što me je zabolelo više od ičega je to što smo prije desetak dana dobili unuku i slavlje povodom rođenja je bilo kod njenih.

Svratio je kod nas iz bolnice i rekao da uveče prave zabavu a da mi pripremimo kod nas i pozovemo komšije i rodbinu.

Rekla sam mu da smo svakako to i planirali za dan dva, a da sam mislila da ćemo otac i ja kao i njegova dva brata biti dio slavlja i doći uvečer kod njih.

Mrtav hladan mi je rekao "bre kevo, oni su zvali svoju rodbinu i prijatelje, ja pozvao par drugara, to je njihova zabava, zato i kažem vi napravite za vas, a burazere ću da vodim na pivo sutra"!

Srce mi je prepuklo tog momenta, jedva sam izustila "da ste vi meni djeco živi i zdravi, nemoj da se plašiš, nećemo doći da smetamo".

Sljedeće čega se sjećam je pištanje aparata na koji sam prikopčana, kaže ljekar imala sam infarkt i za dlaku su me spasili.

Neka su oni meni živi i zdravi.

ZEMLJOTRES UPRAVO POGODIO BiH: Stigle prve informacije

Broj jedan za bosnu i hercegovinu - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!