DOŠLA SAM KUĆI I OTVORILA FRIŽIDER, ZNOJ ME OBLIO: Kad sam vidjela šta je MOJ DEČKO OSTAVIO UNUTRA srušila sam se!

Kiosk
DOŠLA SAM KUĆI I OTVORILA FRIŽIDER, ZNOJ ME OBLIO: Kad sam vidjela šta je MOJ DEČKO OSTAVIO UNUTRA srušila sam se!
.

Stejsi Lav iz Velsa na Fejsbuku je otvorila dušu, javno se požalivši na svog vjerenika koji ju je razočarao jednim na oko bezazlenim potezom.

Naime, on je kupio sef za frižider kako bi svoje slatkiše držao na bezbednom mjestu, daleko od tuđih ruku! Stejsi je ovo do te mjere razbjesnilo da je sve fotografisala, a potom i objavila na društvene mreže uz ljutitu poruku.

"Dakle, do ovoga je došlo! Kupite kuću zajedno, imate dijete zajedno, vjerite se, planirate vjenčanje i onda se ovo dogodi! Dejv je otišao i kupio sef za frižider jer je kreten i ne želi da dijeli čokoladu sa mnom. Da li ga neko želi? Ovo je sigurno razlog za raskid, zar ne?", napisala je ova 30-godišnjakinja.

a6495a47805ab40ff7bfb86664250383

Post je za godinu dana, koliko je prošlo otkako je postavljen, podeljen desetine hiljada puta, a izazvao je prilično burne reakcije Internet korisnika, kao i polemiku - ko je u pravu: Stejsi ili Dejv?

Inače, Dejv se odlučio na ovakav potez nakon što su mu slatkiši stalno misteriozno nestajali.

sn-k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwwpbn01eqv8vztkxnzyzotfmmgiym2exm2iyzwvjnzy3mdlhmze1nzyuanbnkzmczqkeaieaaq

"Prvo sam se smijala, ali onda sam mu rekla da je to poput mučenja jer mogu da vidim šta je unutra. Oboje smo gurmani, ali ja stvarno ne mogu da odolim čokoladi. Nisam očekivala da će moja objava da privuče tako puno pažnje, samo mi je sve to bilo mučno i smiješno", rekla je naknadno ova mlada dama za medije.

"On se stalno smije i hvali svojom idejom , i posebno mu je drago što je sve postalo viralno", dodala je Stejsi.

Ovaj par je zajedno već pet godina i imaju kćerku Dejzi.

(Žena Blic)

Ne propustite