GODINE SU URADILE SVOJE, SJEĆATE LI SE FATALNOG EZELA?: Evo kako ON DANAS izgleda, A ČEKAJTE DA MU VIDITE ŽENU!

Kiosk
GODINE SU URADILE SVOJE, SJEĆATE LI SE FATALNOG EZELA?: Evo kako ON DANAS izgleda, A ČEKAJTE DA MU VIDITE ŽENU!
-

Poznati turski glumac Kenan İmirzalıoğlu, našoj publici poznatiji kao Ezel iz istoimene turske sapunice i njegova supruga Sinem Kobal jučer u poslijepodnevnim satima postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Lalin. Vijesti o dolasku prinove Kenan je podijelio na Instagram storyju i time raznježio svoje pratioce.

Kako navode turski mediji glumac je zakupio cijeli sprat jedne privatne klinike kako bi njegova supruga i kćerkica bile sigurne, ali i kako bi Sinem imala što bolji ugođaj prije porođaja. Po tradiciji Kenan je počastio cijelo osoblje klinike.

No, jučer je na Instagramu osvanuo snimak i nekoliko fotografija Kenana i Sinem, koje su napravili paparazzi koji su ih dočekali ispred porodilišta kako bi ih fotografirali za vrijeme izlaska iz porodilišta s njihovom mezimicom. Iako su nosili maske na licu par nije mogao sakriti sreću zbog dolaska prinove. Fatalni Ezel nosio je kćerkicu u korpi za bebe a sreću nije mogao sakriti pred okupljenim novinarima.

.

Iako to rijetko rade par se ovoga puta obratio okupljenim novinarima , kako bi dao izjavu i svoju sreću podijelio svoju sreću s onima koji cjene i poštuju njihov rad.

– To je jako lijep osjećaj. Zaista smo sretni. Neka Allah omogući svima koji čekaju da uzmu u naručje svoje dijete sa zdravljem – kazao je Kenana, a Sinem se nadovezala na njegovu izjavu:

– Beba je dobrog zdravlja. Rođena je poslije podne. Također smo vrlo uzbuđeni. Samo želimo ići kući – kazala je.

Ne propustite