TUGA VELIKA! SMRTNI SLUČAJ POTRESAO JELENU ĐOKOVIĆ: Oglasila se na Instagramu, SLIKA KOJA JE RASPLAKALA SVE

Kiosk
TUGA VELIKA! SMRTNI SLUČAJ POTRESAO JELENU ĐOKOVIĆ: Oglasila se na Instagramu, SLIKA KOJA JE RASPLAKALA SVE
.

Riječi koje su dirnule sve.

Poslije poraza u finalu Rolan Garosa, Novak je sa porodicom doputovao u Srbiju kako bi u svojoj zemlji napunio baterije za predstojeće turnire. Nažalost svega nekoliko dana pošto su stigli u Beograd Jelena Đoković dobila je tužnu vijest. Njen deda Milosav Radisavljević je preminuo u 82. godini života. Sahranjen je na seoskom groblju u Velisavcu pored Ljiga, a na večni počinak su ga ispratili porodica, rodbina i prijatelji kao i unuka Jelena.

Upravo je supruga najboljeg tenisera svijeta sa pratiocima na Instagramu podijelila sliku prelijepe prirode Ljiga i emotivnim, biranim riječima se oprostila od voljenog dede.

- Staza mog detinjstva, mojih šetnji, slatkih sanjarenja i iluzija. Priroda iz snova. Moj Ljig. I još jedno do kraja ispisano poglavlje ovog predivnog života - uloga unuke. I ta uloga, toliko značajna i posebna, ako je po redoslijedu stvari, nas pripremi i na ono što nam je svima na početku puta darovano - kraj. Pa tako sam ispratila još jednu divnu dušu put vječnosti ... put novog početka. Zahvalna beskrajno - napisala je Jelena.

Ne propustite