HIT VIDEO: Pogledajte ovaj urnebesan govor bh. političara, IZVRNUT ĆETE SE SA STOLICE!

Kiosk
HIT VIDEO: Pogledajte ovaj urnebesan govor bh. političara, IZVRNUT ĆETE SE SA STOLICE!
.

Izbori u BiH su uvijek praćeni u najmanju ruku zanimljivim izjavama političara, naročito puno je bisera kada se kampanja preseli na lokal.

Tako je ovih dana apsolutni hit izjava jednog lokalnog funkcionera Građanskog demokratskog saveza BiH, a njegov video masovno se šeruje na društvenim mrežama.

Niko ne zna zbog čega je ovaj čovjek postao viral sada, jer je snimak nastao prije par godina, ali uvijek je dobro prisjetiti se bisera, piše portal "Objektiv.rs".

Novinar je pitao čovjeka “zbog čega bi birači trećeg oktobra trebali da glasuju za Vas?”

I onda je krenuo šou:

-Pa birači… pa birači trećeg oktobra… znači… koji bi…u stvari svi trebaju da izađu…znači da glasaju ovo za preokret, znači, što se tiče, što se tiče ovoga… naše stranke GDSa, znači mi nud…mi nudimo ov…preokret. Znači treba da izađu svi glasači da glasuju za onoga, za koga misle da je…da je najbolje, da je najpotrebnije i tako dalje…

A neki konkretni možda Vaši ciljevi za koje ćete se zalagati ako uđete u parlamentarnu skupštinu BiH?

Pa vidite nešto, tu je… poslije…ovo je, ovo je… ova stranka traje znači duže vremena, al se tek… tek se aktivirala ove godine što bi se reklo… ono malo malo bolje. Što se tiče…mi ćemo se aktivirat pfft najviše… š…ehm… što se tiče oko toga…oko toga da da da da ne bude onaj… ove… ove stvari ko dosad što je bilo, toga lopovluka pfft štajaznam mnogih stvari… vidi se to neznam sad konkretno znači pfft ima toga svega štajaznam.

Pogledajte ovaj urnebesni video:

 

Ne propustite