OVU SLIKU IZ SRBIJE DANAS SVI DIJELE, ZAŠTO OVA 4 DJEČAKA GLEDAJU KROZ OGRADU? Kad saznate šta je iza nje, SRCE ĆE VAM PUKNUTI

Objavljeno:23.10.2020 - 11:44
A A A Times Arial

Foto: Reddit

Građani jedne stambene zgrade u novosadskom Bulevaru oslobođenja su još prošle godine protestvovali zbog izgradnje novog objekta na mjestu dečjeg igrališta, ali njihovi zahtevi nisu ispunjeni i radovi su započeli.

Međutim, skorije se na društvenim mrežama pojavila fotografija četvorice dječaka kako gledaju kroz praznine u ogradi oko gradilišta koja je pokrenula žestoku debatu. Iako iznad nje stoji natpis da mališani gledaju kako im nestaje igralište, nameće se pitanje da li postoji neka druga pozadina iza nje.

Neki su se zapitali da li je u pitanju vješto namještena scena od strane roditelja, dok je takođe moguće da je deci zabavno da gledaju građevinske mašine dok rade.

novi-sad-decaci-ograda

Foto: Reddit

Iako su neki građani u komentarima izrazili zabrinutost zbog preterane urbanizacije, mnogi su u komentarima osudili navodnu politizaciju djece od strane roditelja.

Naravno, nije isključeno da su dječaci stvarno tužni jer ne mogu više da se igraju tamo gde su navikli.

Kako je u julu prošle godine pisao portal 021.rs, građani nisu nužno protiv izgradnje zgrade u ovom delu bulevara, ali jesu protiv toga da se poduzimaju bilo kakve radnje na parceli na kojoj se neće graditi objekat. Upravo je to bio problem za njih, jer kako kažu, drva koja su posečena nisu na parceli na kojoj će se graditi zgrada.

Takođe, kako navodi ovaj problem problem je predstavljao i kolski prilaz za mašine, koja dolaze preko parkinga u Ulici Save Kovačevića.

(objektiv.rs)
 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!