OGLASILA SE ANABELA, OTKRILA PRAVU ISTINU O LUNINOJ TRUDNOĆI - FANOVI U ŠOKU: "Rekla mi je da ..."

Show
OGLASILA SE ANABELA, OTKRILA PRAVU ISTINU O LUNINOJ TRUDNOĆI - FANOVI U ŠOKU: "Rekla mi je da ..."
.

Prije samo nekoliko mjeseci, Anabela Atijas je, između ostalog, kao razlog svog ulaska u treću sezonu rijalitija "Zadruga" navela i to što je njena ćerka Luna Đogani željela da ostane u drugom stanju što, prema njenim rečima, nikako ne bi smjelo da se desi zbog zdravstvenog problema koji ima.

U posljednjem intervjuu, pjevačica se, između ostalog, osvrnula i na tu činjenicu, sada kada je Luna trudna.

- Ne mogu da opišem koliko sam srećna što ću postati baka. To je nevjerovatan osećaj. Ja sam osećala, znala sam da je trudna i prije nego što je uradila test. Rekla mi je da joj kasni ciklus deset dana, ali se njoj to često dešavalo i onda nije razmišljala u tom pravcu da je trudna - počela je izlaganje za "Star" Anabela.

- Sjedile smo u restoranu i ona mi je rekla da joj smrdi hrana, tada sam joj rekla da je trudna i da kupi test, ali ona mi je rekla da nema šanse da je u drugom stanju. Nagovorila sam je da uradi test, ona je to učinila istog dana i saznala da čeka bebu. Saopštila je to Marku (prim.aut. Miljkoviću) i otišli su kod ljekara - dodala je Atijasova.

luna-i-marko-14-alo-dejan-briza-1000x0

foto: Dejan Briza/Alo.rs

- Tek kada im je on potvrdio, javili su svima. Nema potrebe da se tako lijepa vijest krije, treba da uživamo u ovoj sreći, ja stvarno ne vjerujem u te neke priče da treba da ćutiš do nekog određenog vremena. Lunči je imala taj problem sa cistom na jajniku, ali na poslednjem pregledu doktorka joj je rekla da je poželjno da ostane u drugom stanju kako bi plod oporavio matericu.

(espreso.rs)

Ne propustite