STIGAO BOLAN SEDMIČNI HOROSKOP, UTORAK ĆE BITI NAJGORI DAN: Evo šta vam slijedi, UPOZORENJE ASTROLOGA

Kiosk
STIGAO BOLAN SEDMIČNI HOROSKOP, UTORAK ĆE BITI NAJGORI DAN: Evo šta vam slijedi, UPOZORENJE ASTROLOGA
.

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja sedmice.

Sedmicu započinjemo veoma dinamično od samog jutra. Mjesec se od ranog jutra seli u znak vatrenog Strijelca, koji ima pokretačku energiju. On budi optimizam, entuzijazam, ali i potrebu za pretjerivanjem i naglašavanjem sopstvenih uvjerenja. Imaćete priliku da branite ono u šta duboko vjerujete, ili će vam neko nametati svoj sistem vrijednosti. Borci za pravdu.

Aspekt između Jupitera i Marsa dodatno pojačava ovu energiju, pa se mogu pojaviti situacije “oko za oko, zub za zub” u kojima će neko istjerivati pravdu na svoj način. Ovo donosi pojavu preterivanja posebno u smislu sile, sprovođenja određenih mjera zakona, pa je savjet držati se propisa i ne ulaziti u konflikte ili izazovne situacije, jer jedna strana može reagovati nepropisno.

Akcije se preduzimaju koje nisu u skladu sa zakonskim okvirima ili donosi kršenja zakona u bilo kom obliku. Bilo kakva vrsta pretjerivanja u vašim akcijama može dovesti do nepovoljnog položaja. Sukobi muškaraca, izazovi sa inspekcijom, policijom, sudom. Sa druge strane, imamo lijep aspekt između Venere i Jupitera, koji također može donijeti pretjerivanje, ali barem u lijepim stvarima. Šoping, pokloni, hrana i piće, s tim da pokloni neće biti skupocjeni, a šoping je više namijenjen za praktična pitanja. U emotivnim odnosima donosi popravljanje situacije i prve naznake i korake ka realizaciji i konkretizaciji.

Utorak je jedan od najizazovnijih dana u kojem se ponavlja nepovoljan aspekt između Merkura i Urana, koji može pokrenuti niz lančanih dešavanja. Izazovi u komunikaciji, saobraćaju, administraciji, naglim i neočekivanim odlukama koje mogu imati nepovoljne posljedice. Kvarovi interneta, kompjutera, telefona, uređaja, automobila, gubljenje telefona, ključeva, i važnih dokumenata, pa budite oprezniji nego obično. Pazite šta izgovarate i šta potpisujete. Cijele sedmice se traži brzina u komunikaciji i odlukama a situacije će se menjati munjevitom brzinom.

U srijedu imamo dobar aspekt između Venere i Plutona, koji treba da donese ozbiljnije povoljne promene na pitanju ljubavi, emotivnih odnosa i finansija. Sada trebate dobro razmisliti i iskalkulisati ko je tu za vas i šta je za vas dobro. Ovaj aspekt donosi jake strasti i naglašavanje privrženosti. Ipak, iako je u pitanju dobar aspekt mogu se javiti ljubomora, posesivnost i manipulacija, samo je važno da je sada prepoznate i ne upecate se u mrežu manipulatora i završite takve zavisnička odnose. Mjesec je u znaku Jarca pa imate potrebnu mudrost i ozbiljnost da sagledate situaciju potpuno realno.

U četvrtak budite disciplinovani i pozabavite se poslovima koji od vas zahtevaju posvećenost, fokus i istrajnost. Teži zadaci se lakše savladavaju ovog dana. Budite i mentalno i fizički aktivni. Povucite se u sebe, i ne donosite važne odluke. Emocije su sada potisnute.

Petak nam ponovo unosi dinamiku. Prije svega, Sunce ulazi u znak Škorpije, čime počinje sezona rođendana za drage Škorpije. Narednih mjesec dana nam donosi fokus na dubinske promjene,finansije, zajedničku imovinu i nasljedstvo, investicije i kredite, oslobađanje od loših navika i zavisničkih odnosa. Prvi dio dana petka iskoristite za sređivanje svojih obaveza, jer će druga polovina dana da protiče turbulentnije i mimo vaših planova. Budite spremni na fleksibilnost kada stvari ne krenu da se odvijaju onako kako ste željeli.

Subota nam donosi lijep trigon između Venere i Saturna što označava konkretizaciju određenih odnosa, dogovori oko braka i bračnih dužnosti, odnose koji se zasnivaju prije svega na velikoj odgovornosti a ne na strastima i emocijama. Podržava smirivanje situacije ukoliko je bilo turbulencije na polju ljubavi. Ovo je aspekt štednje, praktičnosti, analize i kalkulacije, kako u poslu takoni u odnosima. Bolje procjenjujete sve i niste u zabludi i maštarenju. Nedelju posvetite odmoru, posebno večer, prijatnom negovorenju ili što manje priče. Više spavajte i odmarajte se. Svako pretjerivanje, posebno mješanja u život drugih ljudi ili nametanja svoje volje vodiće u konflikte.

Nedelja večer donosi interesantne vijesti ili informacije koje najavljuju promjene u vašem životu.

Izvor:Telegraf.rs

Ne propustite