OVO SU 4 ZNAKA LJUBAVI NA PRVI POGLED: Ako primijetite da radi OVO pod brojem 3. ONDA JE I ON LUD ZA VAMA

Kiosk
OVO SU 4 ZNAKA LJUBAVI NA PRVI POGLED: Ako primijetite da radi OVO pod brojem 3. ONDA JE I ON LUD ZA VAMA
.

Čim ste se ugledali, znali ste da ste stvoreni jedno za drugo? Puno žena ne vjeruje u ljubav na prvi pogled sve dok im se to ne dogodi. Temeljeno na pravim iskustvima, sakupili 4 simptoma koji ne lažu...

"Vrijeme staje, a oko srca je toplo". Besciljno se šetate po dućanima ili bezbrižno pijete kavu na nekom sunčanom trgiću, kad odjednom - ugledate njega, među masom nepoznatih i bezveznih lica. Njega, o kojem ste sanjali cijeli život. Izgleda točno kako ste zamišljali, i već imate osjećaj da ga poznate. Prvo imate onaj osjećaj kao da ste u snu, sve oko vas nestaje, ne čujete više prijateljicu koja priča o novim pramenovima, ne vidite niišta osim njega, a srce kuca 200 na sat.  

Ne osjećate više tlo pod nogama, imate osjećaj da biste mogli pasti, onesvijestiti se, vaše tijelo se zagrijava, vruće vam je. Vaše tijelo vam vrlo jasno i nesumnjivo govori da se radi o ljubavi na prvi pogled. Znamo da zvuči kao ljubavni roman, ali ovo su riječi naše čitateljice Mirne.

what-is-true-love-and-what-does-it-feel-like1

"Proganja me u snovima". Čim se probudite, prvo na što pomislite je on. Dok radite kavu, dok idete u kupaonu, dok hranite mačku, dok pričate s dečkom, dok ulazite u auto i palite motor, mislite samo na njega.

Zapravo, kad bolje razmislite, kroz dan ne postoji niti jedan trenutak kada ne mislite na njega. Da bi stvar bila gora (zapravo, bolja), dok mislite na njega, imate osmijeh kao Miss Hrvatske u finalu. Da ne bi bilo nesporazuma, ne mislite na njega samo danju, nego i noću. Prije spavanja, razmišljate o njegovim očima, ustima, koljenima, i često ne možete spavati, ali na onaj dobar način, kao groznica prije putovanja. Vjerujemo čitateljici Ani.

"Sretna sam!" Rat? Gladovanje? Nezaposlenost? To se vas (trenutno) ne tiče! Štogod da se dešavalo oko vas, vi ste sretni. Plovite u velikom moru sreće, ništa vas ne može iznervirati, od sumraka do zore plivate u tom bezbrižnom bazenu iz kojeg dopire glas koji vam govori: "sve će biti u redu…!", kaže nam čitateljica Vanja.

love

Među vama je sve spontano. Dok neki parovi već na drugom spoju nemaju o čemu pričati, prolaze kroz kalvariju beskrajnih šutnji, i ne slažu se ni u čemu, vi već na prvom spoju sjajno funkcionirate: nadopunjujete se, volite iste stvari! Čak i kada ne volite iste stvari, tada vam je čak i zanimljivije jer vas zanima sve što možete znati jedan o drugome.

Pričate o svemu, od toga kako vam je bilo prvi dan u školi, prvom poljupcu, prvom padu s bicikla, prvoj ljubavi, prvom razočaranju… 

Na kraju, imate li sve ove simptome u isto vrijeme? Ako je odgovor DA, znači da ste zaljubljeni do ušiju - i to na prvi pogled! Nasreću, ne postoje tretmani koji to mogu izliječiti. Uživajte u svojoj ljubavi na prvi pogled!

Cosmopolitan.hr

Ne propustite