ZNAKOVI DA JE ON PRAVI MUŠKARAC: Ovako bi trebao izgledati vaš čovjek za cijeli život

Kiosk
ZNAKOVI DA JE ON PRAVI MUŠKARAC: Ovako bi trebao izgledati vaš čovjek za cijeli život
Moj je otac je definicija velikog čovjeka.

Moj je otac je definicija velikog čovjeka. Posjeduje sve kvalitete koje želim da ima muškarcac s kojim izlazim. Ovako bi trebao izgledati muškarac s kojim jedna žena dijeli svoj život.

1. Pravi muškarac čini da se djevojka osjeća kao da je kod kuće. Nije važno gdje se nalazimo u svijetu. Moj muškarac bi uvijek trebao činiti da se osjećam kao kod kuće. Trebao bi imati moć da se osjećam sigurno i ugodno. Nikada me ne bi trebao dovesti u situacije nemira ili opasnosti.

2. Veliki čovjek nikad ne izlazi vani da traži sukobe. Pravi čovjek nije nesiguran u svoju muškost. Ne osjeća potrebu za odobravanjem od strane drugih ljudi. Veliki čovjek ne ide okolo tražeći nepotreban sukob. Uvijek je prijateljski nastrojen i dobrodušna osoba.

3. Veliki čovjek uvijek zna kako postupati sa ženom. Veliki čovjek nikada ne ponižava svoju ženu. Uvijek bi trebao biti gospodin. Takođe bi me trebao poštivati dovoljno da mi da prostor za disanje. Trebao bi poštovati moje granice i nikada ne smije podcjenjivati moje sposobnosti.

4. Veliki čovjek zna koliko je važna porodica. Moj bi čovjek uvijek trebao biti porodično orijenitsan. Zna i razumije koliko je porodica važna u životu. Nikad ne bi bio ona vrsta osobe koja bi okrenula leđa porodici. Morao bi se potruditi da ga moja porodica prihvati u naš krug. Takođe se ne treba bojati da me predstavi svojoj porodici.

5. Veliki čovjek se ne stidi svojih emocija. Pravi muškarac ne gura svoje emocije pod tepih. Kad god se suoči s nekom emocionalnom situacijom, zna kako se boriti protiv toga. On se može konstruktivno suočiti sa svojim osjećajima i ne mora se skrivati iza fasade laži. Mora biti snažan poput mene. Mora biti jak kad god nam poteškoće nađu na putu.

Ne propustite