"ODRIČEM SE KĆERKE, SINA..." KRISTIJAN SE VEČERAS OBRATIO SUPRUZI IVANI: Pogledao u kameru i OVO JOJ REKAO - KAD ONA ČUJE BRIZNUT ĆE U PLAČ (VIDEO)

Kiosk
"ODRIČEM SE KĆERKE, SINA..." KRISTIJAN SE VEČERAS OBRATIO SUPRUZI IVANI: Pogledao u kameru i OVO JOJ REKAO - KAD ONA ČUJE BRIZNUT ĆE U PLAČ (VIDEO)
Kristijan Golubović ostao je nasamo tokom večeri, te je iskoristio priliku da se zahvali, obrati i iskaže emocije svoje prema porodici, prijateljima i bližnjima.

Kristijan Golubović ostao je nasamo tokom večeri, te je iskoristio priliku da se zahvali, obrati i iskaže emocije svoje prema porodici, prijateljima i bližnjima, piše "Pink.rs".

 - Lešo, električari, nadam se da ste moju suprugu i moje dijete udostojili lijepog i hedonističkog života... Moje priča su stvarne, a one su toliko nenormalne za neke ljude, da misle da ih izmišljam, mnogo puta moram da ih ispričam u metaforama zbog drugih stvari. Ima i hejtera koji vam pomažu da ne jverujete u moje priče. Bitno je ono što pokazujemo, ne samo ovde, nego i djelima u životu, ako ima dela da vas nasmejem, zabavim, zna se, telefon u ruke, tipkajte one SMS poruke. Mnogo se odričem, odričem se svoje ćerke, sina, prijatelja, odričem se odlaska na groblje mojim roditeljima, mojoj baki. Čiro, tu si ti mogao nešto da odradiš, uradi ono što sam ti rekao. Na Lešću, uredi te grobove, bakin spomenik mora da se promijeni. Za Veru i Ivanu imam ne ograničenih emocija da prenesem, ali bilo bi glupo da na ovaj način govorim, da ustajem na sastancima, vi znate da ste u mom srcu sada i zauvijek. Živim za rad, radim za vas, ovo je sve zbog vas. Vama dajem nagradu od ovoga, a pobjedu ću dati fanovima, ako uspijem. Nadam se da sam na dobrom putu, da vas ne razočaravam, možda sam bio vulgaran, ali nisam imao namjeru da nekoga povrijedim, ja ljudi u dušu ljubim, ne vrijeđam. Sve ostalo kako nam Bog da. Evo, krenula su teška vremena što se kiše tiče, ne vjerujem da ćemo se takmičiti više na vodi, jako je hladno za ove druge učesnike - ispričao je Kristijan.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

(Video: pink.rs)
 

Ne propustite