“Samac sam, imam 42 godine, a prošle sedmice..."

Kiosk
“Samac sam, imam 42 godine, a prošle sedmice..."
.

“Samac sam, imam 42 godine i prošle sedmice mi pred vrata stana došla neka mlada cura, 21, 22 godine… oči pune suza… i onda je krenula da priča:

-Ja se izvinjavam na smetnji, trenutno idem na fakultet koji moram sama sebi da otplaćujem jer idem vanredno, oca sam izgubila, a majka mi je um,rla prije par dana. Prodajem ove namirnice po malo višoj cijeni jer moram malo da zaradim, nemam drugog izbora, pa ako bi mogao da kupiš.

girl-ss

Ljudi, ja je gledam tako uplakanu i bespomoćnu, a lijepu kao nijedna… Kontam šta da uradim sa njom? Uzeo sam par tih namirnica i tražio na kraju njen broj telefona da je mogu nazvati da joj kako pomognem. Samac sam i nemam nekih obaveza tako da sam samo o njoj razmišljao, tri dana kasnije odlučio sam da je pozovem, ponudio sam joj da mi održava stan, pere odjeću i tako to kako bi mogla da zaradi a da ne ide od vrata do vrata kao da prosi.

Prihvatila je i na kraju želim da naglasim da nemam loše namjere sa tom djevojkom, nisam je uslovljavo da spava sa mnom i tako to, niti ću… jednostavno samo joj želim pomoći i ništa više.”

Izvor:Ispovesti.com

Ne propustite