POTPUNO PRIRODNO: Uklonite salo sa leđa i ispod ruku sa ova brzinska četiri trika! Hiljade ljudi prezadovoljni ovom metodom!

Objavljeno:20.09.2020 - 21:54
A A A Times Arial

Često, iako možda izgledate sjajno i atraktivno, ako imate višak sala na leđima, osjećat ćete se neudobno u svom tijelu.

Salo ispod ruke i salo na leđima su ozbiljan problem, posebno estetski, i ne možete ga se lako riješiti. Kako god, ove 4 vježbe koje vam predlažemo će pokazati brze rezultate, i pomoći vam da vam se svidi vaš izgled:

Pognite se kružno

Sa savijenim koljenima, trebali biste se nagnuti naprijed kako bi vam tijelo zauzelo poziciju paralelno sa podom. Istegnite ruke na podu, o počnite praviti krugove, lijevo, gore, i prema grudima, onda prema desno, i prema dole. Trabate praviti ove krugove i sa druge strane. Uradite 3 seta od 6 do 8 ponavljanja.

Gurnite i dotaknite (grudi,gornji dio leđa. ramena)

U stojećem položaju, vaši dlanovi trebaju dodirivati lice, dok su ruke sa strane. Podignite ruke u visini ramena, i vaši dlanovi bi trebali dodirivati strop. U ovoj tački, osjećat ćete peckanje.

prirodno-uklonite-salo-696x398

I trebali biste lagano podignuti ruke iznad glave, sa dlanovima iza. Sada ih vratite na razinu ramena, napravite pauzu i vratite u početnu poziciju. Tokom ove pozicije ostali dijelovi tijela bi trebali biti mirni.

Poljubac lakat (ramena i grudi)

Vaše ruke bi trebale biti podignute u visini ramena, sa dlanovima okrenutim unutra. Podignite koljena za 90 stepeni, i sastavite ruke ispod grudi. Nemojte podizati ramena. Obrnite korake kako biste se vratili u početni položaj, i napravite 3 seta od 10 do 12 ponavljanja.

Obrnuto križanje (gornji dio leđa i ramena)

Sa koljenima malo savijenim, nagnite tijelo naprijed za 45 stepeni, i prekrstite ruke na zapešćima ispred koljena. Polako podignite ruke u visinu svojih ramena i spustite ih dole u početnu poziciju.

Za najbolji efekat, ovaj program treba trajati 12 minuta i raditi se najmanje 3 puta sedmično, 3 sedmice. Isprobajte ove vježbe i svi će brzo primijetiti promjene.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia