NE ŽENITE SE NI SLUČAJNO, NIKADA NEĆETE USPJETI U BRAKU: OVIH 6 KOMBINACIJA horoskopskih znakova nisu ni za veze!

Objavljeno:20.09.2020 - 13:13
A A A Times Arial

Ne postoji idealni prototip veze predodređen da uspije i živi sretno zauvijek. Postoji mnogo tipova veza, u kojima su različite ličnosti i karakteri, koji nekako uspjevaju da prebrode sve prepreke. 

Dakle, niko nije idealan par, već sve zavisi od osoba koje su u vezi i njhovog truda da sve ide kako treba.

horoskop-54
Iako je teško reći kojim je parovima suđeno da žive sretno do kraja života, lako je pogoditi koji su osuđeni na propast. Zvijezde vam mogu otkriti da li ste u vezi kojoj jednostavno nije suđeno.

1 Ovan i Rak

ovan-i-rak-0

Ovan je uvek vrlo iskren i direktan. Oni rade stvari iz hira, jer njihov mozak tako radi. Sve rade brzo, jer osjećaju da toliko toga treba da urade u životu i ne žele da protraće vrijeme.

Ipak, ova nagla priroda Ovna je više nego što jedan Rak može da podnese. Rakovi su vrlo osjetljivi i vole da ih neko uvek mazi i pazi, a Ovnovi za tako nešto nemaju strpljenja. Previše je to razlika da bi ovaj par mogao da uspije.

2 Bik i Strelac

bik-i-strelac-1

Ovo je veoma nezgodan par, jer na početku sve izgleda kao da bi moglo da uspije. Pogrešno. Neka vas ne zavara činjenica su Bik i Strelac jako dobri prijatelji.

Ipak, čim sve krene na romantičnu stranu, sve počinje da se raspada. Bik nikad neće sa Strelcem uspjeti da pronađe sigurnost i mir koji su mu potrebni. Poredtoga, Strelac je previše slobodnog duha da bi dozvolio da se za bilo koga veže.

3 Blizanci i Djevica

blizanci-i-devica-2

Ovaj par bi izludeo sve oko sebe ako se nađe u vezi. Oni čak ne mogu biti ni prijatelji, jer su toliko različiti i nekompatibilni.

Blizanci su vrlo opušteni i nisu dobri u planiranju i organizaciji. Njihov nedostatak rutine izluđuje Device, koje su vrlo stroge i sređene. Oni žele da sve uvijek rade na određeni način. Ovo nikako ne prija Blizancima. Sa ovolikim razlikama, ovom paru jednostavno nije suđeno.

4 Škorpija i Lav

lav-i-skorpija-3

Ovaj par predstavlja pravu igru moći. Oboje vole da kontrolišu i gladni su moći. Tu niko ne želi da popusti i stoga im je vrlo teško da prionađu kompromis oko bilo čega.

U ovoj vezi oboje žele da rade stvari na svoj način i nikad neće umjeti da se nađu na pola puta. Oboje treba da traže partnere koji će biti popustljiviji i puni razumevanja.

5Jarac i Vodolija

jarac-i-vodolija-4

Jarac i Vodolija trebalo bi da budu par iz snova, zar ne? Oboje su pragmatični, oboje su pametni i oboje su vrlo sposobni za život. Ipak, u tome i jeste stvar. Previše su slični i to se neće dopasti nijednoj strani.

Oboje su vrlo ektremne ličnosti i potreban im je neko različit od njih. Potreban im je neko ko će umeti da podnese ekstremne aspekte njhove ličnosti i ko će umeti da napravi balans. Njima bi veza vrlo brzo dosadila, jer bi bilo kao da su u vezi sami sa sobom.

6 Vaga i Ribe

vaga-i-ribe-5

Vaga voli da udovoljava ljudima. Ribe vole da sanjare. Stoga, ne bi postojao niko u ovoj vezi ko bi ostao čvrsto na zemlji kada je to potrebno. Ne postoji niko ko bi uvidio realno stanje stvari i uradio ono što mora da se uradi. Ipak, Vaga i Ribe mogu biti vrlo dobri prijatelji. Kao partneri neće imati mnogo uspjeha.

Novi.ba/Virealno

NAROD BJEŽAO IZ KUĆA, UDARIO NOVI SNAŽAN ZEMLJOTRES: Upravo stigla vijest

Broj jedan za svijet - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia