UDALA SE ZA STAROG MALEZIJSKOG SULTANA, 2 DANA NAKON SVADBE ZAZVONIO JOJ TELEFON: Tu je počeo HOROR, a tek da vidite KAKO ON IZGLEDA (FOTO)

Objavljeno:19.09.2020 - 15:26
A A A Times Arial

Ljubavna priča mlade ruske misice Oksane Vojevodine i nekadašnjeg malezijskog kralja - sultana Muhameda V od Kelantana mjesecima je bila u fokusu svjetskih tabloida, odnosno njihov razlaz i peripetije koje su ga pratile.

Njihov odnos je bio šokantan od samog starta, počev od 24-godišnje razlike u godinama preko kulturoloških suprotnosti... No, sve je bilo kratkog vijeka - samo nekoliko mjeseci kasnije ova ljubav je pukla, a Muhamed je otišao toliko daleko da tvrdi da sinčić Leon kog su dobili tokom braka nije njegov.

Između ostalog prisjetila se i neprijatnog iskustva samo dva dana nakon vjenčanja - tada je sultanu zazvonio telefon, a na ekranu je pisalo Bob.

"Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javljam na njegov telefon", ispričala je Oksana, dodavši da je to navodno bila žena iz Češke koja se predstavila kao Dijana Petra.

800-888cc5aa83e5d2d74fff03b036e61dbe

foto: Printscreen

Nakon što se Muhamed vratio iz kupatila, uzeo je telefon i otišao da razgovara u drugu prostoriju.

"Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se vjenčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke neriješene stvari između njih, a jedna od njih je i podela nekretnina", kaže lijepa Ruskinja, istakavši da je ta Čehinja kontaktirala i njenog oca kome je takođe tvrdila da je u braku sa prebogatim milijarderom još od 2010.

tkok9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtwpjn01eqv8vyzfhmzlhywflmtjmmde0owq4n2njn2qxythjymnmnjyuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Instagram

Gore pomenuta Dijana Petra navodno neprestano šalje prijeteće poruke Oksani i njenim prijateljima, u kojima tvrdi da će je "otrovati", te da je i život sina Leona u opasnosti.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia