ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ IMA PETERO DJECE, A JEDNA NJEGOVA KĆERKA JE PRAVA LJEPOTICA: Uslikali su je I SVI SU ZANIJEMILI PRED NJENOM LJEPOTOM

Kiosk
ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ IMA PETERO DJECE, A JEDNA NJEGOVA KĆERKA JE PRAVA LJEPOTICA: Uslikali su je I SVI SU ZANIJEMILI PRED NJENOM LJEPOTOM
.

 

Zdravko Krivokapić (62) je rođen u Nikšiću. Studirao je na Mašinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, gde je kao najbolji student često nagrađivan. Postdiplomske studije završio je u Beogradu, a doktorirao u Podgorici.

Osim što je profesor, a sada i političar, on je i predsednik organizacionog i član programskog odbora savetovanja SQM i međunarodne konferencije ICQME. Urednik je internacionalnog časopisa "International Journal for Quality Reserch", član programskog odbora četiri časopisa i 13 međunarodnih konferencija.

Kada je riječ o njegovoj profesionalnoj karijeri, autor je više od 15 knjiga, a u okviru naučno-istraživačke delatnosti objavio je više od 250 radova u međunarodnim i domaćim časopisima, kao i međunarodnim i domaćim konferencijama.

Sa suprugom koja je takodje univerzitetski profesir ima petoro djece i dvoje unučadi. Troje djece je magistriralo, najstarija ćerka je i doktorirala. Od dva najmlađa sina, jedan je student, a drugi srednjoškolac.

809041-screenshot-7-ff.

Dok je on držao govor nakon izbora, mnogi pogledi bili su uprti u crnokosu djevojku koja je stajala sa njegove lijeve strane, pitajući se ko je ona.

Bilo je čak i zluradih komentara vezanih za njenu pojavu:

Ali smo i saznali identitet ove djevojke:

I DF ima raspale botulje sa veštačkim smehom koje neprirodno tapšu. #teškapriča pic.twitter.com/e3acnJdAfw

— Sajam Ludaka (@BoraKonj) August 30, 2020

Sudeći po komentarima, to je kćerka Krivokapića.
 

(Espreso.rs)

Ne propustite