POSTAVILA JE KAMERU NA GROB SVOJE KĆERKE ZBOG ČUDNIH DEŠAVANJA: Kada je majka vidjela snimak, momentalno je OBOLJELA! (FOTO)

Kiosk
POSTAVILA JE KAMERU NA GROB SVOJE KĆERKE ZBOG ČUDNIH DEŠAVANJA: Kada je majka vidjela snimak, momentalno je OBOLJELA! (FOTO)
.

Ožalošćena majka dvogodišnje ćerkice koja je tragično preminula bila je nedjeljama u depresiji prije nego što se okuražila da po prvi put ustane iz kreveta. Tragična smrt male Faviole Rodrigez mentalno je raznijela njenu majku Saundru koja nije vjerovala da je život poslije ovakvog događaja više moguć.

A onda se dogodilo nešto krajnje bizarno i jezivo. Jednog popodneva primila je telefonski poziv sa groblja gdje je sahranjena mala Faviola. Radnici su je zamolili da dođu.

Kada je Saundra došla i prišla grobu ćerkice, samo što se nije onesvijestila. Oko spomenika je primijetila dječje korake identične onim koje je Faviola pravila. A to je bio tek početak misterije.

Radnici su joj rekli da neko dijete već nekoliko dana posjećuje grob noću i da su to sad snimile i nadzorne kamere. Slučaj je prijavila jedna porodica koja obigrava oko susjedne rake u kojoj se nalazi tijelo njihovog ubijenog sina. Kako ih je nasilna smrt dotukla, tražili su snimak kamere da vide da li će se možda ubica pojaviti na groblju.

Umjesto ubice, vidjeli su duh jedne devojčice sa strane. Rekli su radnicima da je tu neko na snimku, da bi oni povezali taj duh sa Faviolom. Njena majka je pogledala snimak sa groblja u Novom Meksiku i počela da jauče.

“To je ona! Ljudi, to je stvarno ona. Njen duh!”, vikala je neutešna Saundra, prenosi CBS.

805835-364928-saundra-iff-ff

Na snimku se zaista vidi silueta djevojčice identične Favioli kako ide oko groba i gleda i pipa cvijeće. Kraj nje se nalazi jedan stariji dečak. Saundra je ubijeđena da je taj dječak osoba koja je ubijena a koja počiva do groba njene ćerke.

“To su njih dvoje. Spojila ih je tragična priča”, sigurna je Saundra.

Faviola Rodrigez preminula je dok ju je čuvao Saundrin dečko. Prema istrazi policije i sudeći prema modricama na tijelu djevojčice, nju je najvjerovatnije ubio taj čovjek dok ju je čuvao.

(Informer.rs)

Ne propustite