OVO JE NAJMOĆNIJA ŽENA U SRBIJI SA KĆERKOM: Kad čujete čime se bave UHVATIT ĆETE SE ZA GLAVU, kakvo iznenađenje!

Kiosk
OVO JE NAJMOĆNIJA ŽENA U SRBIJI SA KĆERKOM: Kad čujete čime se bave UHVATIT ĆETE SE ZA GLAVU, kakvo iznenađenje!
.

Kćerka jedne od nekada najmoćnije žene u Srbiji, Milke Forcan pokrenula je sopstveni biznis, nakon završenih master studija u Londonu.

- Uzbuđena sam što mogu da najavim projekat na kome sam radila posljednjih nekoliko mjeseci. Kreirala sam platformu za elektronsku trgovinu ženskom garderobom, sa željom da približim najnovije trendove, inspirisane ulicama LA i isporučim ih pravo do vaših vrata. Očekujte novosti i sačuvajte nešto novca za online kupovinu - poručila je Jovana.

Inače, Milka je uvijek isticala koliko je ponosna na nasljednicu, ali sa jakim razlogom.

milka

foto: Jovana Kos/RAS Srbija

- Time što je u roku završila fakultet na njemačkom jeziku, adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je Milka u jednom intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday gallery scroll...

 

Podsjetimo, Milka Forcan je član Poslovnog saveta za Jugoistočnu Evropu (BAC), međunarodnog biznis foruma koji za cilj ima podršku evro integracija za sve zemlje regiona. Od strane Društva lobista Srbije, imenovana je na mesto predstavnika za EU. Član je uređivačkog odbora naučnog časopisa "Izazovi evropskih integracija" koji izdaje Službeni glasnik Srbije.

Od maja 2011. Milka Forcan je član Izvršnog odbora Unije teniskih profesionalaca Srbije.

 

Ne propustite