JESTE LI MEĐU NJIMA? OVA 3 ZNAKA SU NAJZGODNIJA: Prvom nikom nije ni do koljena, SVE OSTAVLJA BEZ DAHA

Kućni ljubimci
JESTE LI MEĐU NJIMA? OVA 3 ZNAKA SU NAJZGODNIJA: Prvom nikom nije ni do koljena, SVE OSTAVLJA BEZ DAHA
.

Neki smatraju da horoskopki znak možete odrediti i naš fizički izgled. 

Ukoliko vjerujete u zvijezde i ono što vam one "poručuju", ovako biste trebali izgledati u odnosu na svoj horoskopski znak.

Ovan

Sportske građe, mišićavi uprkos višku kilograma, imaju izražene crte lica. Često imaju tamniji ten i ravnu, gustu i ponekad crvenu kosu. Nisu skloni debljanju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno.

woman5

Bik

Obično imaju skladnu figuru, okruglast nos, punije usne i blistav ten. Djeluju vrlo prijatno na oko, istovremeno snažno i krhko. Često se oblače elegantno.

Blizanci

Često djeluju mlađe nego što jesu, a oči su im vrlo upadljive. Imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa djeluju jako graciozno i elegantno.

Rak

Okruglo lice i istaknute jagodice, ali ih krasi i upečatljiv nos. Kosa tamna i imaju osjetljivu kožu. Izgledom ostavljaju utisak nježne i suptilne osobe.

Lav

Gusta i sjajna kosa je njihov zaštitni znak. Krase ih i široko čelo i široka vilica, kao i lijepo oblikovan nos. Obično su jake muskulature. Vole da se oblače moderno.

nick-bateman-lofficiel-hommes-ukraine-katya-tsyganova-11-620x930

Djevice

Poprilično su vitki, a višak kilograma im se obično nakuplja u rukama i stomaku. Skladne su građe i crta lica, zbog čega se svrstavaju u lijepe znakove. Često nose odjeću neutralnih boja.

Vage

Viši od prosjeka, a kao pojava djeluju jako sofisticirano. Obično imaju vrlo upečatljivu boju očiju. Donji dio tijela im je neretko jači od gornjeg, te su im grudni koš i struk uži od ostatka tijela. Vage obožavaju da se dotjeruju.

Škorpije

Imaju nešto šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, ali i nepravilnim nosem. Pripadnici ovog znaka najčešće imaju smeđu i gustu kosu.

woman1

Strijelac

Najzgodniji znak zodijaka. Prosječne visine, sportske građe iako često i prekomjerno uživa u hrani. Ima pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svijetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno.

Jarac

Neupadljiv, koščat, ima elegantan i dugačak vrat, najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i upadljive. Imaju uvučenu bradu, upečatljive zube i lijep osmijeh. Jarčevi vole lijepu odjeću.

Vodolije

Imaju punije lice i svjetliji ten. Često dobivaju podbradak, obično imaju manje šake i stopala, ali lijepe noge. Oči su pomalo vodenaste, ali imaju lijepe i meke, krupne usne. Pripadnici ovog znaka ne pridaju veliki značaj odjeći.

woman1

Ribe

Lijep ten, meka koža, jaka i gusta kosu, dok su im oči najljepša crta. Gornji dio tijela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok.

TRI NAJZGODNIJA ZNAKA

Rak

Rakovi su vrlo harizmatični. Opušteni su, veseli i zato ih mnogi vole. Vrlo su atraktivni. Svojom pojavom privlače pažnju. Vrlo su osjećajni, posvećeni i iskreni. Romantični su i pružaju vam ljubav, pažnju, ali to isto zahtijevaju i od vas. Paze na detalje, pamte sve i žele ozbiljnu vezu.

Lav

Lavovi su vrlo zabavni. Zavodljivi su i imaju dosta samopouzdanja. Vole biti u centru pažnje.  Optimistični su i znaju kako se zabaviti. Voljenoj osobi pružaju dosta pažnje. Naravno, to trebate zaslužiti. Lavovi su vrlo dominantni i često žele da kontrolišu. To je ono na šta trebate biti spremni.

woman

Škorpija

Škorpije su najzgodniji znak u horoskopu. Škorpije su vrlo privlačne i znaju kako dobiti ono što žele. Inteligentne su i čitaju vašu pojavu. Ne možete ih nasamariti. Dosta brinu o svom izgledu i uvijek žele ostaviti dobar utisak. Neće vam tako lako pokazati emocije, ali to ne znači da ih nema.

Pouzdani su, možete im vjerovati. Žele konstantnu pažnju i zato  vam često prave ljubomorne scene. Škorpije su zabavne i društvene. Sklone su flertu. 

Ne propustite