SLAVLJE U KUĆI BECKHAM, STIŽE PRINOVA: Iznenađeni su i sretni, čestitke pristižu, pogledajte sliku

Kiosk
SLAVLJE U KUĆI BECKHAM, STIŽE PRINOVA: Iznenađeni su i sretni, čestitke pristižu, pogledajte sliku
.

Sin umirovljenog nogometaša Davida Beckhama i nekadašnje 'Spajsice', danas poduzetnice Victorie Beckham, 21-godišnji Brooklyn Beckham nedavno je iznenadio javnost kada je četiri godine starijoj djevojci, glumici Nicoli Pelz, postavio sudbonosno pitanje.

Zaruke su uslijedile samo devet mjeseci nakon što su započeli vezu, a par je, kako pišu britanski mediji, s korakom dalje požurio jer će uskoro postati roditelji. 

 'Iako su se u početku protivili toj vezi, novostima o vjenčanju oduševljeni su i David i Victoria koji su vezi dali blagoslov. Ovo je vrlo uzbudljivo razdoblje za cijelu obitelj i drago im je što je nakon turbulentnih veza njihov sin napokon stao na svoje noge', otkrio je prijatelj ovih zaručnika, dok je drugi istaknuo kako se David i Victoria pripremaju za ulogu djeda i bake te da im je sin već priopćio sretnu vijest. 

107503725-140237144386227-4817687112410569552-n

foto: Instagram

 'Mislim da je trudna i da će David i Victoria dobiti unuče', samo je jedan od komentara ispod najnovije fotografije koju je objavila Nicole, a koju je fotografirao njezin zaručnik. Prema pisanju stranih medija, zelenooka ljepotica je pri kraju prvog tromjesečja, a budući supružnici veoma se vesele ulozi oca i majke te žele obitelj s puno djece.

(Story.hr)

Ne propustite