KRISTINA MANDARINA OTIŠLA U TURSKU, KAD SU JE VIDJELI NA MORU ŠOKIRALI SE: Postala glavna tema, A EVO I ZAŠTO

Kiosk
KRISTINA MANDARINA OTIŠLA U TURSKU, KAD SU JE VIDJELI NA MORU ŠOKIRALI SE: Postala glavna tema, A EVO I ZAŠTO
.

Prodavačica je ljetne dane odlučila iskoristiti za putovanje u Tursku u kojoj je, sudeći po objavama, već stekla popularnost. Kristina se nedavno na Instagramu pohvalila kako su se turski mediji raspisali o njoj

U listopadu prošle godine javnost je prvi put čula za Kristinu Penavu (21), atraktivnu prodavačicu mandarina. U samo nekoliko sati djevojka je postala pravi hit na društvenim mrežama, a na štand u Bestovju jurili su muškarci iz svih krajeva Hrvatske. 

primjedba-2020-08-11-092051

foto: Instagram

Penava je bez obzira na slavu nastavila raditi na štandu, a sada je na red došao zasluženi odmor. Prodavačica je ljetne dane odlučila iskoristiti za putovanje u Tursku u kojoj je, sudeći po objavama, već stekla popularnost. Kristina se nedavno na društvenim mrežama pohvalila kako su se turski mediji raspisali o njoj. 

- Glavna vijest danas u Turskoj. Poznata sam i tamo - napisala je Kristina uz fotografiju na kojoj je članka.

kiki555

foto: Instagram

Portal Ekşi Sözlük napisao je članak o njoj naslova 'Djevojka koja prodaje mandarine u Hrvatskoj'. Tekst nije dug, a govori o tome kako Kristina prodaje na štandu uz cestu i da je se može sresti dok se putuje Hrvatskom. Također, ističu kako je vrlo popularna u svojoj zemlji, a uz članak su priložili video o prodavačici. 

primjedba-2020-0z8-11-091814

foto: Instagram

Sa svojim pratiteljima podijelila je kako uživa u turskim specijalitetima, a u prvi plan stavila je bujno poprsje. Pratiteljima je za oko zapela i Dolce & Gabbana za koju je Kristina iskeširala oko 25 tisuća kuna. 

(24sata.hr)

Ne propustite