ZABORAVITE PRŽENJE NA SUNCU: Napravite ovo DOMAĆE ULJE ZA BRZO POTAMNJIVANJE KOŽE, izgledat će kao da ste se tek VRATILI SA MORA (RECEPT)

Kiosk
ZABORAVITE PRŽENJE NA SUNCU: Napravite ovo DOMAĆE ULJE ZA BRZO POTAMNJIVANJE KOŽE, izgledat će kao da ste se tek VRATILI SA MORA (RECEPT)
.

Uz pomoć nekoliko sastojaka, koje vjerovatno već imate u kući, za 5 dana možete postići savršen bronzani ten kakav do sad niste imali 

Zaboravite na skupe kreme i popularne "marmelade" za brzo potamnjivanje. Pronašli smo recept za domaće i potpuno prirodno ulje uz koje ćete ovog ljeta konačno imati preplanuli ten na kojem će vam svi pozaviditi.

Donosimo vam recept za domaće ulje za sunčanje koje se pravi brzo i lako, a daje fenomenalan efekat.

Sastojci:

3 dl maslinovog ulja
2 šargarepe
6-7 očišćenih oraha
 

Priprema:

U staklenu teglu izrerendajte šargarepu, naseckajte orahe i prelijte maslinovim uljem. Dobro zatvorite i ostavite na svetlom i sunčanom mestu da odstoji 20 do 30 dana.

Povremeno promućkajte, a kada ovo vrijeme prođe, procedite i dobijeno ulje sipajte u bočicu.

Prije sunčanja namažite ovo ulje i za već za dva dana primetićete laganu preplanulost. Uz brzo tamnjenje, prednost ovog recepta je i što će vam koža biti mekana i nahranjena.

Napomena: Zaštitni faktor ovog ulja je svega 2, pa kako to nije dovoljno da kožu zaštiti od štetnih UV zraka, najbolje bi bilo da prije nego što nanesete ulje zaštitite se kremom sa faktorom.

OTEKLE SU VAM NOGE, EVO ŠTA ĆE VAM POMOĆI ZA TREN OKA: Riješite se neugodnog problema i ponosno POKAŽITE STOPALA

Broj jedan za praktičnu ženu - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Izvor: Stil.kurir.rs

Ne propustite