O TOME NIKADA NE GOVORE: 6 stvari koje muškarci NE SMIJU otkriti o sebi

Kiosk
O TOME NIKADA NE GOVORE: 6 stvari koje muškarci NE SMIJU otkriti o sebi
Evo šta to tačno oni prešućuju.

Svaka žena ima neku tajnu. No, što je s muškarcima? Iako žene misle da znaju sve o svojim partnerima, to često nije slučaj. Evo šta to tačno oni prešućuju.

Bez obzira koliko si dugo u vezi ili koliko dugo živiš sa svojim partnerom, postoje neke stvari o kojima muškarci ne govore. Ponekad o njima ne govore jer ne žele, a ponekad se boje kako će društvo reagirati i hoće li ih smatrati "previše ženstvenima", prenosi 7wom.

Čak ako si i upoznala svog gosp. Savršenog, zasigurno postoje stvari koje o njemu ne znaš. U nastavku teksta donosimo ti šest stvari koje muškarci najčešće prešućuju.

Potrebna im je podrška
Žene uvijek detaljno govore svojim partnerima, o sukobima u obitelji ili na poslu, o činjenici da ih je uvrijedila sestra ili suradnica, dok muškarci radije nečujno trpe malene zamjerke i neugodne izjave. Zbog toga, potrebna im je podrška doma, tamo gdje se mogu otvoriti i popričati s nekime. Neće se to uvijek dogoditi, ali onda kada dođe vrijeme za to, budi podrška svojem muškarcu.

Promatraju druge žene
Oduvijek je poznato da muškarci vole "zuriti" u žene. No, nemoj mu to zamjeriti. Ako on to radi često ili tebi jednostavno to smeta, probaj porazgovarati s njim o tome, ali ponekad si oni jednostavno ne mogu pomoći. To ime je "u prirodi."

Imaju fobije
Svaki čovjek pažljivo prikriva svoje strahove, a to pogotovo rade muškarci. U društvu prikazani kao oni koji trebaju štititi svoju obitelj, kao osobe koje trebaju biti neustrašive, ponekad im je teško to priznati, ali i oni imaju svoje strahove. Ako ti sam ne bude htio otkriti koji je to, promatranjem ćeš možda moći doći do zaključka. No, jednom kada i shvatiš koji je to njegov strah, nemoj ga koristiti za potrebe ismijavanja.

Razmišljaju o glupostima
Unatoč stereotipu koji postoji u našem društvu da je muški um skloniji logičnom i sistematičnom razmišljanju, zanimljivo je da u stvari i oni vole razmišljati o nečem "glupom." Nemoguće je uvijek biti ozbiljan, ponekad se treba opustiti, pa nije čudno da i oni to rade.

Ne obraćaju pažnju na sitnice
Kao što znaš, muškarci su s Marsa, a žene s Venere. Vrlo smo različiti i naš stav odnos prema sitnicama je također - različit. Zato, ako ti se čini da su žene često fiksirane na pojedinosti, a da muškarci na njih ne obraćaju pažnju, to i je tako. 


Imaju svoje (čudne) granice
Na primjer, tvoj partner često potajno uzima tvoj šampon ili gel za tuširanje, ali kad mu ponudiš kremu za ruke, on će samouvjereno izjaviti da ga ne zanimaju ti tvoji "ženski preparati" - onda znaš o čemu pričamo. Ponekad je teško razumjeti koje su granice u muškome svijetu, no svakako ih je zanimljivo otkrivati.

Ne propustite