NIJEDAN MUŠKARAC NIJE JAK KAO ONA: Upoznajte djevojku koja obožava dizanje utega

Kiosk
NIJEDAN MUŠKARAC NIJE JAK KAO ONA: Upoznajte djevojku koja obožava dizanje utega
Sada, ne samo da je zaluđena fitnessom, već je postala i 13. na svijetu u natjecanju za ženske bodybuildere.

Brittany ‘Flex’ Watts (31) krenula je u teretanu kada je shvatila da nešto mora promijeniti u svom životu. Živjela je s roditeljima u Oklahomi i radila u baru, a ondje je i pila svake večeri, prenosi metro.co.uk. U međuvremenu u obitelji su se pojavili zdravstveni problemi, pa ju je i to zabrinulo.


Sada, ne samo da je zaluđena fitnessom, već je postala i 13. na svijetu u natjecanju za ženske bodybuildere. Kaže da '95% muškaraca u teretani ne može dizati istu težinu kao i ona', a da je pandemija nije spriječila u postizanju ciljeva. Štoviše, sada podiže 360 ​​kilograma i nada se da će do kraja ove godine biti rangirana među pet najboljih u ženskoj ligi bilderica.

Brittany sudjeluje u ženskim natjecanjima, za što se tjednima priprema. Sudionicima se ocjenjuje mišićna definicija, sklad, simetrija i ukupni izgled tijela. Brittany procjenjuje da na pripremu potroši oko 40 tisuća kuna, dok muškarci potroše gotovo dvostruko manje jer imaju manje troškova na šminku i odjeću. No ova natjecanja promijenila su joj život.


Uz to što je pronašla svoju strast, upoznala je i dečka Julija. Svaki dan treniraju zajedno, a Brittany tvrdi da ga može pobijediti u bilo kojem bilderskom natjecanju.

- U budućnosti se vidim kako još jače treniram kako bih bila još bolja, želim biti najbolja bilderica i osvojiti prvo mjesto. Svaki dan se budim sretna i motivirana - kaže Brittany.

Ne propustite