PISMO ISIDORE BJELICE ZA KĆERKU VILU: Pogledajte šta piše, "Znaš koliko me boli da si posljednje četiri godine..."

Kiosk
PISMO ISIDORE BJELICE ZA KĆERKU VILU: Pogledajte šta piše, "Znaš koliko me boli da si posljednje četiri godine..."
.

Isidora Bjelica nas je danas napustila, u 52. godini, a za sobom je ostavila sina Lava, kćerku Vilu i supruga Nebojšu Pajkića.

Za kćerku Vilu Isidora je bila posebno vezana, a jednom prilikom joj je čestitala rođendan porukom koja slama srca.

- Mila moja tufnice, srećan ti 15. rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe... Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge djevojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sjedila na hemioterapijama,a li mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam donio srećan život u zdravlju i izobilju. Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svijetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, djevojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svjetovima - napisala je Isidora tada.

CECA JE ISIDORI PLATILA LIJEČENJE U LONDONU, A VEČERAS JE SAZNALA DA JE PREMINULA: Evo šta je pjevačica napisala na Instagramu, SAMO JEDNU REČENICU KOJA SLAMA SRCE! (FOTO)

Isidora Bjelica napustila nas je u 52. godini života, nakon duge i teške bolesti. OVO JE ISIDORINA POSLJEDNJA OBJAVA NA INSTAGRAMU: Srce će vam se slomiti KAD VIDITE ŠTA JE NAPISALA Dijagnoza Isidore Bjelice je kancer jajnika, stadijum IIIB. Jedan od nasmrtonosnijih.- Ono što je u javnosti malo

Podsjećamo, Isidora je rođena 10. decembra 1967. godine u Sarajevu. Ona je 1986. godine objavila svoju prvu knjigu pod nazivom „Prvi probuđeni“ za koju je dobila nagradu Književne omladine Jugoslavije, a nakon toga bestseleri su se nizali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Još malo pa nestalo

Ne propustite