AKO SANJATE ZMIJE, MORATE BITI SPREMNI ZA OVO: Evo šta će se desiti

Kiosk
AKO SANJATE ZMIJE, MORATE BITI SPREMNI ZA OVO: Evo šta će se desiti
.

Postoje ljudi koji se bave tumačenjem snova. Ako sanjate zmiju, evo šta to može značiti...

Inače mnogi smatraju da sanjanje zmije predstavlja neprijatelja. Ako npr. sanjate da se borite protiv zmije, to znači da ćete se boriti protiv neprijatelja. Ako vas ujede u snu, može značiti da ćete doživjeti neku neugodnost.

Ako sanjate da ste uveli zmiju u kuću, može značiti neku spletku. Postoje i neke dobre stvari kada sanjate zmije, npr. ako sanjate neku običnu, bezopasnu zmiju, može značiti da ćete dobiti novac. Također, ako sanjate više zmija, može značiti dobitak djeteta.

Kako god, nemojte se opterećivati snovima jer se svakom zna desiti da sanja nešto ružno. Što više razmišljate o ružnim snovima, samo sebi možete štetiti. Zato se opustite i ne razmišljajte puno o tome. Radije mislite o nekim lijepim stvarima.

A ako sanjate konja, medvjeda, aligatora....

1. Konj

konj6

Konj u snovima predstavlja moć, snagu, muževnost i privlačnost. On predstavlja poziciju moći, bilo fizičke ili autoriteta koji stoji iznad vas. S druge strane, on pokazuje da ste slobodni i divlji u srcu i da ste još uvijek u dodiru sa primalnim dijelom sebe. Konj predstavlja hrabrost i slobodu, pa ako vam se pojavi u snovima, to znači da ili tragate za slobodom ili vam je potrebno da svoju slobodu iskažete na neki način.


2. Vuk

vuk

Vuk je usamljenik, ali ipak lovi u grupi. On predstavlja moć, ljepotu, instinkt za preživljavanjem, vjerovanje u sebe i ponos. Ako vidite vuka u snovima, to može značiti da vaš unutrašnji buntovnik pokušava da se iskaže. Možda tražite priliku da iskažete svoju individualnost i da ste umorni od toga da budete ovca. Vuk može značiti i da gajite određena osjećanja prema nekom, koja biste željeli da iskažete otvoreno, ali ne možete. U svakom slučaju, vuk predstavlja intrigu i ličnost koja je zaista enigmatična.


3. Sova

mozete-da-kupite-ono-sto-je-sova-povratila-na-internetu-jer-su-neki-ljudi-posveceni-biologiji-i-8

Sova u snovima predstavlja želju za uspjehom. Sova, ptica koja je obično plijen, živi svoj život noću i čeka na sopstveni plen. Stoga, možda uzaludno trošite svoje vrijeme, čekajući momenat kada ćete biti spremni da raširite svoja krila i poletite. Jasno je da imate volje i stoga, ako sanjate sovu, budite spremni da poslušate svoje impulse i zgrabite svaku priliku koja naiđe.

4. Žaba

Žaba je dobra u kamufliranju i skrivanju. Žaba u snovima može značiti da se nešto važno krije u vama i izjeda vas. Takođe može značiti potragu za istinom o svom životu ili nekoj osobi. Poenta je da postoji nešto što se krije u vama ili postoji nešto što želite o nekom da saznate.


5. Pas

pas1

Pas u snovima simbolizuje intuiciju, lojalnost, velikodušnost i vjernost. Ako sanjate psa, postoje dvije mogućnosti za tumačenje. Ili osjećate ogromnu lojalnost prema nekome i spremni ste da mu posvetite život ili je očekujete od nekoga ko vam nije uzvratio osjećanja kako ste očekivali. Takođe može značiti da imate problem sa povjerenjem,ali da još uvijek radite kao pas da stvari riješite.


6. Mačka

macka

Mačka predstavlja sve suprotne mogućnosti. Ona je simbol nezavisnosti, spremnosti, kreativnosti i ženske privlačnosti. Mačka, u ovom slučaju, može značiti vašu potrebu da iskažete svoju nezavisnost i individualnost. S druge strane, mačka predstavlja lošu sreću u mnogim kulturama. Tada može značiti loš predznak, te budite na oprezu.


7. Gušter

Gušter u snovima može značiti poziv da se vratite svojim drevnim instiktima. Možda ste se udaljili od svojih korena ili ste postali osoba koja nije trebalo da budete ili ste se odrekli nekih vrijednosti koje ste cijenili. Gušter znači da treba dođete u dodir sa unutrašnjim dijelom sebe i da provedete neko vrijeme sami sa svojim mislima.


8. Medvjed

medo

Medvjed je divlja i nezavisna životinja koja simbolizuje slobodu i udaljenost od svega. Medvjed u snovima može značiti da se osjećate zarobljeno na neki način. Možda pokušavate, poput medvjeda, da prokrčite svoj put do nečega što vas muči neko vrijeme ili vam je dosta svega i želite svoj mir. U svakom slučaju, ako vidite medvjeda u snovima, vrijeme je da presječete konopce koji vas vežu i pronađete svoju slobodu.

9. Aligator

Sanjanje aligatora otkriva neku vrstu prevare ili manipulacije sa kojom ste suočeni. Neko definitivno krije nešto od vas ili čak pokušava da vas prevari. Vrlo je moguće da vam je izdajnik jako bliska osoba, tako da pripazite šta kome otkrivate. Ne može se svima vjerovati i aligator u snovima je rani znak da neko oko vas plete mrežu laži.


10. Riba

riba-hladnjak

Neke žene sanjaju ribu kada su trudne i poznato je da ona simbolizuje začeće. Ipak, začeće se ne odnosi samo na bebe, već i na začetak ideje, misli, ili nečeg drugog što treba biti pokrenuto. Stoga, riba može značiti a treba da napravite prvi korak. Bilo da je u pitanju ljubavni ili poslovni život, morate napraviti korak naprijed, baš kao riba koja se neprestano kreće kako bi preživjela.

Ne propustite