SERIJA KOJU SVI VOLITE, ANA KORAĆ POSTAJE GLUMICA U TURSKOJ SERIJI, GLUMI LJUBAVNICU: Kad čujete koja serija je u pitanju, NEĆETE SEBI DOĆI

Kiosk
SERIJA KOJU SVI VOLITE, ANA KORAĆ POSTAJE GLUMICA U TURSKOJ SERIJI, GLUMI LJUBAVNICU: Kad čujete koja serija je u pitanju, NEĆETE SEBI DOĆI
Starleta Ana Korać dobila je ulogu u turskoj seriji!

Starleta Ana Korać dobila je ulogu u turskoj seriji!

Producent iz Istanbula spazio je rijaliti zvijezdu na fotografijama s najpoznatijim turskim plastičnim hirurgom Selkukom Jazanom, koji ju je operisao i ponudio joj je da se oproba kao glumica!

ana-korac1

- Producent jedne od najgledanijih serija na svijetu "Igra prestola" trenutno radi na novoj turskoj sapunici. On je preko svog prijatelja, plastičara Selkuka došao do Aninog broja i ponudio joj da igra u seriji. Reč je o akcionom trileru, gde bi Ana trebalo da glumi ljubavnicu moćnog kriminalca! Na kraju i ona sama postaje mafijašica, ubija glavnog lika i preuzima njegov posao - kaže dobro obaviješten izvor i dodaje da će Srpkinja biti sinhronizovana:

BIO JE POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA, A SAD NE PODNOSI MUZIKU: Evo kako on sad izgleda, NIKO NEMA POJMA ŠTA MU SE DESILO

Nije tajna da se Dušan Svilar, pobjednik treće sezone "Zvezda Granda", gnušao od skandala na estradi i da je isticao da se slabo snalazi u estradnim vodama u prilikama koje se brzo mijenjaju.

- Ana ne zna najbolje turski jezik, pa će joj u seriji neko od tamošnjih glumaca pozajmiti glas. To nije neobično za turske serije, i Eminu Jahović su sinhronizovali dok je igrala u seriji "Polje lala".

Ana Korać potvrdila je ove informacije:

- Pričali smo o tom scenariju, ali još nije sve precizirano, možda će nešto mijenjati. Taj producent mi je tražio da mu pošaljem fotografije na kojima poziram u večernjim haljinama i sa različitim perikama. Pošto glumim prevarantkinju i mafijašicu, u seriji ću vjerovatno menjati identitete, pa je htio da vidi kako bi to izgledalo - rekla je Koraćeva i dodala da za mjesec dana ide u Tursku da potpiše ugovor.
 

(Informer.rs)
 
 
 

Ne propustite