SRPKINJA SE UDALA ZA BOGATOG KAZAHSTANCA U DUBAIJU: Kad vidite kako on izgleda PAST ĆETE U TRANS, BLAGO NJOJ!?

Kiosk
SRPKINJA SE UDALA ZA BOGATOG KAZAHSTANCA U DUBAIJU: Kad vidite kako on izgleda PAST ĆETE U TRANS, BLAGO NJOJ!?
.

Iako nije znala ruski, a njen sadašnji muž engleski, to ih nije omelo da razgovaraju i na prvom sastanku.

Influenserka Milica Polskaja veliku pažnju privlači svojim izgledom na društvenim mrežama, ali i načinom života nakon udaje za bogatog Kazahstanca, kojem vješto krije identitet.

Ona se u Dubai preselila, kako je rekla, zbog posla hostese u jednom klubu. Međutim, upoznala je budućeg supruga koji ju je svakodnevno obasipao pažnjom, skupim poklonima, te se njen život nakon udaje promijenio u potpunosti.

116270320-594871081390820-7323036658833782177-n

foto:Instagram

- Ranije sam živjela i radila u Dubaiju. Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam željela da se upoznam sa njim, jer je dva sata prije toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu - rekla je Milica u videu na svom Jutjub kanalu.

- Drugu večer sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dvije čaše sa šampanjcem i nasmijao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelijep. Taman ten, bijeli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu poslije sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu: "Ona će meni da rodi sina" - dodala je.

Kako nije znala ruski, a on engleski jedva su se sporazumjeli na prvom sastanku, a Milica je tada imala peh sa neudobnim cipelama zbog kojih su joj krvarile noge.

- Došao je sa ogromnim buketom cvijeća i bila je ljubičasta kutija sa slatkišima. Trajao je četiri sata sastanak. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je da se jako dugo sporazumijemo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanka, a ostalo je sve istorija - objasnila je influenserka.

116247622-284213879313507-1674954148111527398-n

foto:Instagram

Milica sa mužem ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Primjetno je da je na sebi imala nekoliko estetskih intervencija, a zbog duge, plave kose i naglašenih atributa mnogi je likom upoređuju sa barbikom.

Izvor: Telegraf.rs

Ne propustite