KAD JE OVAJ ČOVJEK UŠAO U AUTOBUS, SVI PUTNICI SU SE OKRENULI PREMA NJEMU: Beograđani u šoku, KAKVA JE OVO MASKA?

Kiosk
KAD JE OVAJ ČOVJEK UŠAO U AUTOBUS, SVI PUTNICI SU SE OKRENULI PREMA NJEMU: Beograđani u šoku, KAKVA JE OVO MASKA?
.Na slici koja se društvenim mrežama proširila brzinom munje vidi se stariji muškarac koji nosi veoma zanimljivu zaštitnu masku u gradskom prevozu.

Na slici koja se društvenim mrežama proširila brzinom munje vidi se stariji muškarac koji nosi veoma zanimljivu zaštitnu masku u gradskom prevozu.

UMRLA SRPSKA PJEVAČICA! TUŽNA VIJEST POTRESLA BALKAN: Svi se opraštaju od SNEŽANE (FOTO)

Izvođač tradicionalne muzike, nekadašnja članica i solista Akademskog hora Univerziteta u Nišu Snežana Spasić preminula je u 51. godini, poslije duge i teške bolesti. Dugo je nastupala i samostalno, a pored tradicionalnih pesama sa Balkana i duhovne muzike, nastupala je i sa džez i pop sastavima.

 

Maska izgleda kao da joj je isječen središnji dio kroz koji se vide usta čovjeka, a da se maska drži samo lastišom za ivice. Sugrađani tvrde da su ga vidjeli u gradskom prevozu na liniji 50, ali i da je čovjek sa neobičnom maskom viđen i na Voždovcu.

Međutim, neobičan izbor maske pokrenuo je raspravu u komentarima na društvenim mrežama da li ovaj čovek nosi isječenu masku ili ima samo kreativan crtež preko zaštitne maske. I dok su neki mislili da sugrađanin nosi isječenu masku i apelovali na zabrinjavajuću epiemiološku situaciju u Srbiji, ipak, oni koji su shvatili da je u pitanju zanimljiva grafika samo su se slatko nasmijali.
 

Ne propustite