EVO KO JE DOKTORICA ČIJI SNIMAK DANAS SVI DIJELE: Objavljeno njeno ime, KOLEGE KAŽU DA I NA POSAO DOLAZI IZAZOVNO OBUČENA

Kiosk
EVO KO JE DOKTORICA ČIJI SNIMAK DANAS SVI DIJELE: Objavljeno njeno ime, KOLEGE KAŽU DA I NA POSAO DOLAZI IZAZOVNO OBUČENA
.

Iza haljine koja puca i istaknutog dekoltea, krije se doktorka fizikalne medicine Tomislava Petrušić. Snimak dok se uvija u ritmu muzike napravljen je u kancelariji niškog Doma zdravlja, gdje doktorka i radi.

Naime, riječ je o pedesetogodišnjoj doktorki, koja osim fizikalne medicine, prosto obožava da se snima, pa i na radnom mjestu.

22

U Domu zdravlja u doktorkinoj kancelariji pojačana je muzika, a dio javnosti ovakav snimak osudio je riječima da je neumoseno da dok se dio zdravstvenih radnika bez trunke odmora, ’raspada’ po kovid bolnicama, ona uživa. Drugi međutim, kažu da ima šta da pokaže, pa neka se i snima.

UMRLA SRPSKA PJEVAČICA! TUŽNA VIJEST POTRESLA BALKAN: Svi se opraštaju od SNEŽANE (FOTO)

Izvođač tradicionalne muzike, nekadašnja članica i solista Akademskog hora Univerziteta u Nišu Snežana Spasić preminula je u 51. godini, poslije duge i teške bolesti. Dugo je nastupala i samostalno, a pored tradicionalnih pesama sa Balkana i duhovne muzike, nastupala je i sa džez i pop sastavima.

Kako se saznaje, doktorka Tomislava poskidala je veći dio svojih snimaka u kojima je glavna glumica koja predtavalja svoje atribute. Kažu i da na posao dolazi obučena „izazovno“ i ne haje za komentare. Oni koji je duže poznaju, dodaju da je na fakultetu bila ljepotica, a onda je „zavoljela i plastičnu hirurgiju“.

pjimage-5

Nije poznato kada je doktorka Tomislava snimila vidio koji se od jutros dijeli.

Ne propustite