PRONAŠLA SAM SLIKE SVOJE SESTRE U MUŽEVOM TELEFONU, ZNOJ ME OBLIO: Kad mi je napisao šta se dešava između njih SKORO SAM SE SRUŠILA, MONSTRUM!

Objavljeno:12.07.2020 - 11:43
A A A Times Arial

U MUŽEVOM MOBITELU NAŠLA SAM SLIKE SVOJE SESTRE

slika1

Ništa mi nije bilo jasno, a kad mi je ovo NAPISAO POČELA SAM PLAKATI, RECITE MI DA SANJAM!

slika2

BONUS

Joj moja Fato, vidjela sam ti Muju na plaži sa nekom plavušom!

Fata: 

plavusavic

A šta si očekivala, da ćeš ga vidjeti sa lopaticom i bagerom u pijesku?

BONUS

POUČNA PRIČA

Majka i otac su imali tešku nesreću. Završili su u bolnici sa teškim ozljedama i u komi. Imali su tri kćeri i sedmogodišnjeg sina. Djeca su puno vremena provodila u crkvi moleći se da im Bog spasi roditelje.

Jednog jutra svećenik je kod  našao poruku napisanu nezgrapnim dječjim rukopisom. Uspio je pročitati “Dragi Bože,  ako moram birati između oca i majke, molim te draga spasi mi majku, a oca mi uzmi sa sobom.”

djecak-place
Svećenik je znao da djeca stalno dolaze moliti i pretpostavio je po rukopisu da je poruku napisao dječak. Kad su se djeca došla moliti, svećenik je čekao da završe i onda upitao dječaka zna li tko je napisao poruku.

Kad je ovaj potvrdio da je on autor poruke svećenik je pitao zašto je zamolio Boga da ako mora birati između oca i majke neka mu ostavi majku na životu, a neka oca uzme sa sobom. “Velečasni, ja ću narasti i postat ću jak i moći ću da zamjenim svoga oca u poslovima, ali tko će mi zamijeniti majku”.

djecak-place-7ffbb0e63f377ec361575eefda57c6d3-view-article-new

Svećenik na to, vidno potresen, ostade bez riječi.

Foto:Ilustracija

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA