"Studirala sam, imala tri cimerke u stanu.."

Kiosk
"Studirala sam, imala tri cimerke u stanu.."
.

"Studirala sam, imala tri cimerke u stanu. Bila je subota, a ja ostala bez i jednog jedinog dinara u džepu do ponedeljka.

Imala sam sarmu u zamrzivaču, pa sam planirala da je jedem naredna dva dana jer je bilo dosta.. Te subote sam do uveče ostala kod drugarice da vježbamo nešto za faks. Vratila sam se u stan, mrtva gladna, otvorila zamrzivač,, kad ono, nema sarme..

Pitam cimerke šta se dešava, kažu mi da su njih dvije pojele, još uz neki podsmijeh.. kao "dugo je stajalo u zamrzivaču, mislile smo da ti nećeš".. poslije su one otišle negdje, a ja sam cijelu noć preplakala..

ne zbog gladi toliko koliko zbog toga što nisam mogla da vjerujem da postoje takvi ljudi (znale su da mi moji šalju oko 1000din nedeljno).

Na svu sreću, treća cimerka me je sljedećeg dana odvela u menzu i na svoju karticu mi uplatila sva tri obroka, iako nikad nismo bile bliske. Tek tad smo se počele družiti, a i danas smo jako dobre prijateljice. A druge dvije cimerke me samo podsjećaju na to koliko zla postoji u svijetu."

(ispovesti.com)

Ne propustite