"Otjerao sam suprugu nakon nepune 4 godine braka jer nije mogla da ostane trudna"

Kiosk
"Otjerao sam suprugu nakon nepune 4 godine braka jer nije mogla da ostane trudna"
.

“Otjerao sam suprugu nakon nepune 4 godine braka jer nije mogla da ostane trudna, nije bila u stanju da mi rodi naslijednika.Moji su jako bogati i jednostavno je od velikog značaja barem jednog sina da imam. U mojoj odluci da se razvedem imao sam punu podršku moje mame i mog tate.Iskreno mnogo sam je volio, ali nije bilo drugog rješenja. Ona je ubrzo nakon što sam je otjerao i nakon što smo se razveli našla drugog, izuzetno je lijepa i nije joj bilo teško. U kratkom periodu se i udala i otišla da živi u Švedsku.

trudna

Dvije godine je nisam ni vidio niti sam za nju šta čuo i juče sam je sreo u gradu sa tim njenim novim mužem kako guraju dupla dječija kolica… Rodila je blizance i najgore od svega kada sam ih ugledao k'o da sam vidio sebe na fotografijama iz djetinjstva.

man

Kroz glavu mi je prošlo da je možda bila trudna kada sam je otjerao, zastao sam da je pitam, a ona je tada samo okrenula glavu na drugu stranu i prošla pored mene kao da me ne zna… Ne mogu da vjerujem da je tako okrutna, 4 godine zabavljanja i 4 godine braka, ipak su to lijepe godine poznavanja… Izjeda me sumnja… šta ako su stvarno moji….”

Izvor:Ispovesti.com

Ne propustite