KOJE DIJETE JE RAZBILO VAZU? SVI RAZLIČITO ODGOVORE: Pronađite krivca!

Objavljeno:24.11.2020 - 14:38
A A A Times Arial

Da li ste se ikada zapitali zašto su 2 osobe sa različitim ličnostima bliski prijatelji i zašto su dva čovjeka s sličnim ličnim stavovima neprijatelji? Ovaj test odgovara ovakvim pitanjima.

Napravili smo test za vas. Sve što treba da uradite je da odgovorite na jednostavno pitanje nakon što ste pogledali ovu sliku: Ko je razbio vazu? Na slici nema tragova ili definitivnih elemenata koji bi vam mogli otkriti odgovor. Imajte na umu da nema tačnog odgovora. Ipak, morate da izaberete jedan, pa ćemo vam reći šta govori o vašoj ličnosti.

Svako donosi odluke u svom životu - ponekad naprave grešku, a ponekad nisu. U svakom slučaju, tragovi, pretpostavke i intuicija su ključni za donošenje odluka. Za nekoliko trenutaka, ovi faktori će utvrditi sposobnost vaše presude i vaše odluke. Prema psihologiji, svaka odluka odražava uticaj vašu ličnost.

ko

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!