ZAŠTITNE MASKE POSTALE SU SVAKODNEVNICA - Pogledajte novi model "pametne maske"

Kiosk
ZAŠTITNE MASKE POSTALE SU SVAKODNEVNICA - Pogledajte novi model "pametne maske"
.

Nova maska čiju upotrebu je odobrila FDA nosi naziv LEAF, a riječ je o providnoj maski ispod koje se može vidjeti i osmijeh onih koji je nose.

LEAF maska opremljena je sa N99 + HEPA filterom, a dostupna su tri modela maske koja odgovaraju vašim potrebama - LEAF Hepa, LEAF UV i LEAF Pro.

"Dizajnirali smo LEAF masku kako bismo ostali normalni čak i u nenormalnim vremenima", kažu iz LEAF tima, prenosi My Modern Met.

FDA Approves First-Ever Transparent Smart N99+ Mask That ...

(DesignTAXI)

Maske su kreirane u kompaniji Redcliffe Medical Devices u Michiganu, a imaju sve faktore koje ih čine učinkovitim i korisnim. To uključuje trajni premaz protiv magljenja s unutarnje strane maske, što omogućuje da se maska sama čisti i pomaže da vaš osmijeh bude vidljiv u svakom trenutku.

Dva modela maske, LEAF UV i LEAF Pro, čak su opremljena i sa UV-C svjetlom ugrađenim u kućište filtera koji uništava patogene. Uz UV-C moguće je koristiti HEPA filter do mjesec dana. Pored toga, maske s vanjske strane imaju trajni antimikrobni i hidrofobni premaz koji uništava 99,99 posto mikroba, pokazala su testiranja. Kao dodatni stepen zaštite, maske su opremljene i ugljičnim filterom.

Za ljubitelje tehnologije, model LEAF Pro djeluje u tandemu sa iOS i Android aplikacijom za kontrolu ventilacije i provjeru kvalitete zraka u vašoj neposrednoj blizini. Aplikacija vam također može dati podatke o vašem metabolizmu i nivou CO2.

U četiri različite veličine, LEAF maska dostupna je za sve uzraste, a trenutno se može naručiti putem Indiegogoa s početnom cijenom od 49 dolara.

 

Ne propustite